capitolul 2

4.5K 165 15
                                    

Harry povesteste

— Bun, fi fetita cuminte si dezbraca-te!

Ii ordon incet dar pe un ton rece, din care sa reise cine-i seful pe aici. Dupa inca cateva secunde de tacere in care imi pierd rabdarea, ma ridic de pe scaun, apuc spatarul si il arunc in partea cealalta a camerei. Tresare speriata apoi cu o vocea tremuranda incepe sa vorbeasca.

—Ce..ce ai de gand sa faci?

— Iau atitudine. Vad ca stai acolo ca o maicuta. De fapt mai bine spus ca o stana de piatra.

Isi drege glasul, se intreapta de spate apoi porneste spre patul ei.

— Daca crezi ca ma sperii atat de usor, atunci mi-e mila de tine. Faptul ca ai aruncat cu scaunul ca un futut la cap ce esti nu ma sperie deloc. De-loc! Ai auzit? Spune gesticuland ultimele cuvinte.

Of of, chiar imi e mila de ea. Ce aveam de gand sa fac acum sigur o va baga in sperieti.

— Taci dracului din gura! Pana acum nu scoteai niciun sunet si acum vad ca nu iti mai tace gura!

Tip la ea si ma apropiam cu pasi hotarati. O smucesc tare de mana si o arunc pe jos in mijlocul camerei.
Ramane acolo bulversata si incepe sa isi maseze incheietura cu mana cealalta. Dupa ce isi revine din soc se intoarce cu o privire ce imi fulgera tot corpul. Avea parul ravasit si imprastiat pe toata fata, iar pupilele ii erau contractate incat abia se mai zareau.

— Esti cel mai idiot om de pe planeta asta! Te cunosc doar de ceva timp si am realizat ca te urasc. Sper sa putrezesti aici pe vecie. Sa nu te scoata nimeni din afurisita asta de inchisoare. Cine stie ce lucruri groaznice ai facut cu mainile alea. Pun pariu ca daca pui mana pe mine ma infectezi. Criminalule!

Ei bine, asta a pus capac la toate. Cuvantul "criminal" mi se tot derula in minte. Sper ca era sarcastica. Nici nu imi dau seama cand palma mea face contact cu fata ei rosie de la atata vorbit si de la atatia nervi. Dupa ce ca abia se ridicase, impactul puternic a facut-o sa se dezechilibreze si sa cada din nou jos.

— Sper ca erai sarcastica, panarama mica ce esti! Retrage-ti cuvintele sau te fac sa ti le inghiti. M-ai auzit? O intreb si ma las in jos langa ea. Stateam la cativa centimetri in fata ei asteptand sa isi retraga cuvintele.

— Degeaba imi retrag eu cuvintele. Tu tot un criminal ramai, baby.

Orbit de nervi imi infig mana in parul ei si o ridic in sus. Inspiram si expiram atat de des si de zgomotos incat simteam ca plamanii mei vor ceda din clipa in clipa. La dracu cu ea! Daca vom mai continua asa, cel mai probabil o voi omorî in bataie si chiar nu vreau asta.

Vreau sa o fac sa sufere pana va iesi de aici. Vreau sa isi aminteasca zi de zi clipele prin care va trece. Oh, si cand va face cunostinta cu prietenii mei. Omule, baietii aia erau pure masini de torturat. Nu aveau mila. Cinsiderau ca cei milosi erau niste pierzatori. Furau, bateau, ce prindeau la mana si apoi se descotoroseau de oamenii omorand.

O mai smucesc de doua ori apoi ii dau drumul pe jos si ies afara din camera fara a ma mai uita in spate.

Aveam nevoie de o tigara asta era sigur. Imi scot o tigara apoi mi-o aprind si o duc lenes spre buze. Natalie, o bruneta dotata din toate punctele de vedere, trece pe langa mine si imi face cu ochiul. Deja stiam ce inseamna asta. Fara a mai sta pe ganduri arunc tigara din gura si pornesc pe urmele Nataliei.

Privirea imi era atintita pe posteriorul ei care se balanganea lenes in stanga si in dreapta atunci cand mergea. Mereu am crezut ca femeile erau facute doar pentru a ne satisface noua, barbatilor, poftele carnale. Doar pentru a imblanzi pentru cateva ore omul din noi si pentru a scoate la suprafata bestia ce zace in adancurile inimii noastre. A da si punctez si gatitul, curatenia si alte treburi casnice.

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATAWhere stories live. Discover now