capitolul 22

2.3K 73 9
                                    

 
Melody pov.

- In regula iubito, asta nu va fi usor stii da?

Am aprobat usor din cap  indemnandu-l sa-si continue ideea.

- Ne trebuie un plan pus bine la punct pentru ca de data asta nu e loc pentru greseli, si cea mai mica neatentie ne poate fi fatala.

Il ascultam cu atentie incercand din toate puterile sa vin cu o idee, cat de aiurita si aia dar care poate sa il ajute pe Harry, poate sa o dezvolte el, tot e mai bine decat nimic.

- În maxim doua saptamani trebuie sa ne cărăm de aici, stiu ca nu va fi usor iar timpul e limitat dar nu putem zăbovi prea mult. In astfel de situatii fiecare minut conteaza.

Am aprobat din nou, fir-ar, ma simteam ca un catel mic si prost la dresaj.

- Ar trebui sa petrecem mai mult timp pe acoperis, orice informatie ne poate fi de folos.

- Ma bucur ca esti deschisa la idei iubito si vreau sa dai tot ce-i mai bun. Imi poti spune orice, nu se stie cum ne va fi de folos, si pe langa o idee proasta vor veni alte cinci mai bune.

Am zambit din nou. Ma bucur ca nu ma excludea si ca nu se gandea doar el la toate aspectele. Ma implica in asta, nu doar dadea ordine. Desi stiu ca el e defapt salvarea noastra, tot m-as fi simtit prost daca nu contribuiam.

   
- Sunt doua variante: ori facem tot posibilul sa evadam, ori vom astepta pana cand vor veni sa ma ia de aici. Poate ii voi pacali cumva si voi reusi sa scap, apoi voi veni dupa tine.

- Nici sa nu te gandesti la asa ceva. Harry, vom face asta impreuna ok? Suntem amandoi in asta, nu vreau sa mai stam despartiti nici o zi macar. Nu se stie ce ti se poate intampla. Asta chiar e absurd.

 
- Trebuie sa te gandesti Mel, vor exista consecinte grave daca suntem prinsi, poate ne vor mari condamnarea.

- Aveam impresia ca tu esti cel destept de aici iubitule. Sunt consecinte grave in ambele cazuri. E si a ta o varianta dar ar fi chiar prostesc din partea noastra sa facem asta.

- Ar putea fi o idee chiar buna, la naiba, vor mai fi si alti detinuti, putem crea o diversiune. Daca iesim cu totii din autocar, politistii vor fi derutati si nu se vor axa pe o persoana anume.

- Harry, am spus nu. Daca patesti ceva? Daca te impusca? Sau in cel mai rau caz, daca mori? Da, vreau sa evadam dar nu vreau sa fii intr-un asemenea pericol.

 
 A oftat nervos, era chiar mai dificil decat am fi crezut. Trebuie sa sarim gardul sau sa facem o gaura in el, trebuie sa luam cu noi cel putin cate un rucsac, ne trebuie mancare, apa, paturi. Cum vom face asta chiar sub nasul lor?

- La ce te gandesti? O intrebare simpla, o mie de raspunsuri amestecate si nimic coerent.

- Sunt multe lucruri la care ma gandesc Harry, simt ca o iau razna.

- Putem sa renuntam acum Melody, daca nu te simti in stare punem punct acum, nici nu am inceput ceva, nu avem ce termina.

- Nu! aproape am tipat. Stiu ca va fi greu, foarte greu dar nu imposibil. Oricum, ce crezi ca se afla dincolo de zidurile astea?

- La intrebarea asta ne vom gandi mai tarziu, asta e ultima mea grija. Voi face un plan mai amplu, dar dupa ce iesim de aici vom improviza. Important este sa trecem de zidurile astea.

Capul deja imi zvacnea, chiar e mai complicat decat credeam.

- Cum vom face asta? Vom sari peste? Vom face o gaura in gard ce naiba vom face?

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATAWhere stories live. Discover now