capitolul 27

1.7K 62 6
                                    

 

Harry pov.

 Jason a venit la noi in camera pentru a ne aduce si masa de cina. Melody inca dormea.

- Ce se mai aude pe aici Jason?

-Înca nimic Harry, suntem foarte stresati, sefii stau pe capul nostru.

A oftat si si-a frecat fata cu palmele. Se vedea ca era extenuat. Cred ca Jason si Mark sunt singurii de aici care chiar isi dau interesul si ne privesc dincolo de faptele noastre. Incearca sa vada si faptele bune pe care le-am facut. Incearca sa vada si sa inteleaga si motivele noastre. Poate Melody a vandut drogurile alea pentru ca nu avea bani, trebuia sa se intretina cumva. Eu am facut fapta aceea oribila orbit de gelozie. Am avut sufletul sfasiat. Eu am iubit-o iar ea, si-a batut joc de dragostea mea.

L-am batut prieteneste pe umar incurajandu-l.

  
- O sa fie totul bine Jason, rezolvi tu si de data asta, mereu o faci.

Acesta a zambit mult mai motivat si a plecat din camera nu inainte de a ma imbratisa. Nu mai vreau sa o lungim, m-am saturat. Daca nu se intampla asta, acum era adunati toti si discutam ultimele aspecte ale planului. Dar nu, a trebuit sa apara tot cosmarul asta si sa ne dea planurile peste cap. Inca sper ca acesta este un vis urat si sa ma trezesc odata, dar de cate ori deschid ochii e mai rau. Se intampla cate ceva la fiecare ora. Lucrurile astea ma deruteaza. Doar Melody ma mai ajuta sa raman lucid. Si nu, nu pentru ca ma incurajeaza. Pentru ca ea e mult mai disperata si speriata decat mine, e mult mai agitata. Raman pe linia de plutire pentru ca atunci cand ma uit la ea imi amintesc pentru ce luptam noi de fapt. Luptam pentru fericirea noastra, pentru libertatea noastra, luptam pentru noi. Vrem sa ii dam fericirii a doua sansa. Putem face asta, inima mea asta vrea sa creada.

  

Am oftat si m-am apropriat de patul ei, înca dormea. I-am dat la o parte suvitele de par de pe fata si i-am sarutat
nasul, apoi obrajii. I-am simiti gustul dulce al pielii si i-am inspirat mirosul. Am sarutat-o pe linia maxilarului apoi in jos pe gat. S-a foit si s-a întors pe partea cealalta, a ramas cu spatele la mine, întinzandu-se in tot patul. I-am dat jos bluza, apoi tricoul ce era sub si le-am aruncat prin camera. Am  început sa ii sarut suprafata spatelui, muscandu-i mici portiuni din piele. Atat de catifelata, atat de moale. Deja simteam ca înebuneam. M-am intins peste ea sarutandu-i urechea. A gemut usor in somn si s-a foit si mai tare. Am zambit pe spatele ei, si am muscat-o mai tare de ureche. Si-a ridicat fundul intampinandu-mi bazinul, reusind sa scoata de la mine un mârâit animalic.

I-am prins soldurile in palme si am lipit-o si mai mult de mine. Apoi am cuprins-o cu totul in brate
rasucindu-ne in asa fel încat sa stea ea deasupra mea. Înca era somnoroasa. Si-a asezat capul pe piepul meu si a inceput sa sa joace cu degetele pe suprafata lui, trasand cerculete  imaginare.

      Melody pov.


Îmi mangaia spatele gol cu palmele sale mari si putin aspre. Se simtea atat de bine pe pielea mea fina incat aveam impresia ca ma cutremur la fiecare atingere. Apoi m-a strans tare in bratele sale lucrate.

-Pentru tine vreau sa traiesc Mel, esti vocea din capul meu. Esti bataia inimii mele.

Vocea sa groasa barbateasca imi rasuna in timpane.

- Te iubesc Harry.

Nu mi-a mai raspuns, in loc de asta mi-a sarutat scurt buzele. Uneori cuvintele nu isi mai au rostul. Stiam ce insemn pentru Harry. Stiam ca dragostea ce mi-o poarta e nemarginita. El nu imi spunea foarte des ca ma iubeste, dar imi arata cu fiecare ocazie.

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATAWhere stories live. Discover now