capitolul 4

4.2K 151 109
                                    



Harry povesteste

 

  Ma indrept nervos spre camera mea in timp ce fumez o tigara. Cine dracului se crede fata asta? Ma ignora acolo in clasa ca mai apoi s-o vad impreuna cu dusmanul meu cel mai mare. Meath. Cand o sa intre in camera o sa-i rup gatul, o sa o izbesc de toti peretii astia. Vreau sa vada cine e seful pe aici. Nimeni dar nimeni nu m-a ignorat in toata viata mea.

Cum fata asta de nici 17 ani indrazneste sa faca pe mironosita cu mine? Mai intai ma insulta, apoi ma respinge, apoi ma ignora iar acum practic ma insala. Ea e a mea. De ce nu intelege ca nu are voie sa filtreze cu alti baieti? Nu are voie sa stea la masa cu altcineva. Nu are voie sa faca nimic altceva ce nu ma include. Eu de acum sunt stapanul ei. Poate exagerez putin dar chiar nu imi pasa. Mi s-a pus pata pe ea.


Aud usa cum scartaie semn ca frumoasa mea a venit.


- Hei. Spune ea timd. Cand o vad tot planul meu diavolesc se naruie. Toate gandurile mele se duc pe apa sambetei. Ce dracu imi face nebuna asta?


- Buna. Spun dupa ce o analizez putin. Vreau sa vorbim. Continui eu.


- S-a intamplat ceva? Spune ea privindu-ma atat de inocent.


- S-a intamplat dracului ca tu iti fatai fundul pe langa Meath! Tip dintr-o data. Starea mea de calm parasindu-ma complet. Cand mi-am schimbat atitudinea asa repede? O vad cum tresare dar dupa cateva secunde isi revine si imi raspunde.


- Care e problema ta? Nu mai tipa ca disperatul! Si ce te intereseaza cu cine umblu si apropo nu imi fataiam fundul!


- Ce ti-am spus eu in legatura cu insultatul? Tip si imi ridic palma spre ea. Se da rapid in spate iar incercarea mea de a o lovi esueaza.


- Imi...imi pare rau. Raspunde balbaindu-se. Chiar ii e frica. Mica lupatatoare din ea a cam fugit si a lasat-o balta. Singura aici cu mine. La degetul meu mic.


- Iti spun cateva cuvinte Mel. Sa nu te mai prind pe langa fatalaul ala! Ai inteles? Tip si ii apuc o suvita de par in mana. Nu o strang, nu o trag, doar ii rasucesc suvita pe degetul aratator.


- Harry, nu poti sa ma controlezi. Spunea ea incet.


- Incearca-ma! Spun si imi lipesc brutal buzele de a le ei. Se da in spate si mai mult pana se lipeste de perete. Imi pun ambele maini pe perete in dreptul capului ei tinand-o atenta la mine.


- Harry m-am saturat sa faci asta. Sunt aici doar de nici doua zile si imi faci viata un cosmar! Cu ce ti-am gresit?


-Pai....ma insulti, ma refuzi, ma ignori si nici nu stai pe langa mine. Cu fiecare cuvant spus ma lipeam mai tare de corpul ei care tremura constant.

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum