capitolul 14

2.8K 115 15
                                    


Harry povesteste

 
Haide iubito, afara e frig. Vreau sa facem caldura aici. Am spus ragusit si am pus un genunche pe pat, inaintand spre ea. Era speriata.

- Asculta Harry, pu...putem sa rezolvam asta. Ad..adica tu acum esti confuz si nu stii ce vrei.

- Crede-ma frumoaso, stiu exact ce vreau. Si te vreau pe tine. M-am intins in genunche spre ea si i-am trecut  degetul peste buze, presandu-le putin. Bine poate putin mai tare.

- Harry... A tipat dintr-o data cand m-am repezit asupra ei, prinzandu-i incheieturile si aducand-o aproape de mine.

Cat o sa imi placa. Poate eram bolnav ca imi placea asta dar nu ma puteam abtine. Dorinta era prea mare si sa nu mai punctez ca fac asta pentru binele ei. Ma simteam si mai bine stiind ca ea era pura, neatinsa dar ma simteam si prost. Puritatea ei va fi luata de mine. O voi murdari si nu va putea riposta. O voi târâ o data cu mine in jos spre Iad, asigurandu-ma ca nu va mai iesi de acolo. Ma si simteam prost dar eu tot Harry raman. Daca vreau ceva, primesc, nu exista nu.

Ma uitam la ea cum incepuse sa tremure, miscandu-se frenetic in bratele mele. La naiba, ma excita si mai mult acel tremurat. Am smucit-o violent astfel ea ajungand sub mine rapid.

- Haide Melody, lasa-ma sa intru in lumea ta.

Un tremurat scut mi-a strabatut corpul in momentul in care si-a smucit piciorul, atingandu-ma. Imi simteam madularul intarit si simteam mici intepaturi si furnicaturi. Deja ma excitasem dintr-o nimica toata. I-am prins mai bine incheieturile si am format un x, bratara ce-i sedea la mana rupandu-se si intrandu-i putin in carne, si o picatura de sange i-a curs incet pe mana, alunecand la vale pe pielea ei alba, pana la cot.

M-am asezat  mai bine deasupra ei si am inceput sa o sarut incet pe gat. Era atat de calda. Alunecam la vale pe gatul ei fin ajungand in dreptul calviculelor, lingand apoi oasele ce se zareau pe sub piele. Am revenit din nou la gat, sarutandu-i fiecare centimetru, inca nu indrazneam sa o musc asa ca in loc de asta am facut cerculete cu limba.

Deja parul mi se zbarlea pe maini si acelasi efect era si asupra ei. Nu se mai zbatea dar nici nu reactiona, statea ca o stana de piatra. Haide Melody, lupta.

 I-am tras bluza dintr-o miscare peste cap si am simtit-o cum revenea la viata. A inceput sa se zbata din nou, incepand sa planga si sa ma loveasca in brate. Blugii au zburat si ei undeva pe podea langa bluza.

  - Harry nu. Inceteaza la naiba.

Nu o ascultam, mi-am scos blugii si i-am aruncat tot langa hainele ei. Mai eram doar in lenjerie dar am scapat si de ea la fel de rapid. Lenjeria ei a disparut, lasand-o in toata splendoarea ei. Nu am mai lungit momentul. Am patruns-o cu putere si atunci un tipat lung i-a scapat din gura, dandu-si capul pe spate. M-am aplecat si mi-am trecut limba peste buzele ei. Se smucea incontinuu, neputand sa o sarut cum trebuie.

M-am aplecat si mai mult, intrand si mai mult in ea, acoperindu-i gura cu a mea. Limba mea si facut loc printre protestele ei. Mici picaturi de transpiratie mi se scurgeau de pe frunte pe fata ei rosie si la fel de transpirata. Cand m-am impins ultima data, m-am uitat in ochii vazandu-i dejamagirea. Imi parea rau dar stiam ca am facut ceea ce trebuie.

Dupa cateva secunde in care am stat si ne-am uitat unul in ochii altuia, m-am asezat extenuat langa ea. A dat sa se ridice dar am prins-o de mana, asezand-o la loc langa mine. S-a infasurat bine in cearsaf si s-a intors cu spatele la mine. Vadeam faptura mica cum tremura, invaluita in mirosul meu, sub cersaful putin umed. Era in totalitate doar a mea.Era atinsa doar de mine...ma satisfacea ideea acesta mai mult decat orice altceva.

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATAWhere stories live. Discover now