capitolul 24

1.7K 70 2
                                    

 

Harry pov.

- Eu ma bag, daca unul din noi scapa din iadul asta atunci sunt fericit, dar nu uita omule imi ramai dator cu o pizza party.

Ma uit uimit spre Louis apoi astept si alegerea celorlati.

- La naiba cu asta, ma bag si eu.

Zayn sare dupa pat si din doi pasi e langa mine si Melody, cuprinzandu-ne de umeri. Perrie se ridica imediat zambareata si o imbratiseaza pe Mel.

- Se pare ca pe ei i-ai corupt, deci sigur numai am nici o sansa.

Niall spune si el razand. Stiam eu, stiam ca nu ma lasa la greu. Promit ca daca reusesc, ii voi scoate de aici. Vor trai viata pe care si-o doresc in ciuda a tot ceea ce au facut.

- Eh, pentru incendiu am fost inchisa, cred ca ma pot intoarce putin in trecut sa imi amintesc cum se face.

Maria ne face cu ochiul si se prinde de bratul lui Louis. Ramanem cu totii umiti de afirmatia ei, iar Melody are deja lacrimi in ochi. Ii strang usor mana si ii sarut podul palmei.

- Se numeste loialitate iubito.

In privinta iubitei lui Niall nu ne facem griji, nici nu trebuie sa se afirme, stim ca e cu noi.

- Deci care-i planul dragilor?

- Nu avem un plan pus la punct, nu am stiut de unde sa incepem si unde sa terminam, nici nu am stiut daca veti fi de acord.

- Hazz omule, ne jignesti. Cum ti-a trezut prin capul asta atat de dragut ca nu te va ajuta fratele tau impreuna cu gloata asta de fraieri?

Lousi mereu ne suprinde, de cate ori deschide gura aia atat de spurcata. Desi cel mai apropriat sunt de Zayn, daca Niall si Lousi ar pati ceva nu as mai fi eu.

- Stim, doar ca trebuie sa ne miscam repede. Avem nevoie de diversiune. Trebuie sa evadam chiar sub nasul lor. La urmatoare furtuna trebuie sa se întample. Nu putem astepta mult, daca vor veni sa il ia pe Harry mai devreme? Trebuie sa fim precauti.

Toti aproba, inclusiv eu. Are dreptate. Timpul e pretios si orice gresala costa. Ne-am asezat tacuti pe paturi, unii pe jos, in pozitie turceasca si au inceput dezbaterile. Exact cum ma asteptam un val de idei m-a napadit. Normal, unele mai bune ca altele, iar altele spuse fara a fi gandite deci destul de proaste.

- Trebuie sa facem o lista a piedicilor in primul rand."

Jess in sfarsit spune si ea ceva foarte inteligent, spre surprinderea noastra. Un cap nu gandeste la fel ca sapte, asta e clar.

- Ai dreptate Jessica, in primul rand ar fi camerele video, paznicii, la naiba chiar si detinuti ne pot crea probleme."

- La asta nu m-am gandit, buna treaba iubito.

Aceasta imi zambeste si continuam lista. Paznicii deja se fac auziti pe holuri pe semne ca se aproprie ora stingerii. Vor da buzna din moment in moment si nu am chef de perchezitii, ne-ar putea rascoli toata camera. Pot crede ca ne drogam sau ascundem bautura. Lucrurile aste deja sunt banale pentru mine.

- În regula baieti, ne vom strange maine din nou pentru alte detalii, dar acum e timpul sa va retrageti. Iesiti cu totii odata acum. Daca cineva se uita pe camera va da de banuit ca iesiti tot pe rand. Asa va parea doar ca am avut o reuniune ca intre prieteni.

Ei aproba usor, fetele o imbratiseaza pe Mel apoi se retrag si ele totusi abatute. Deja vad ca se implica foarte mult si sunt foarte fericit in privinta asta. Mi-au dovedit inca o data cat de mult ma iubesc. Ramasi singuri, arunc hanoracul dupa mine cu tot cu tricou. Melody deja se schimbase in niste pijamale pufoase. M-am intins in pat, iar fetita mea si-a pus capul pe bratul meu si m-a inconjurat cu mana dreapta.

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATAWhere stories live. Discover now