ANUNȚ

2K 32 4
                                    

 

   Heiiiii

  Imi cer scuze pentru disparitia mea din nou din pacate..dar voi reveni. Promit. De maine ma voi reapuca de scris asa ca stati pe aproape. Va multumesc celor ce inca ma sustineti si imi apreciati munca. Imi dau lacrimile cand citesc comentariile voastre dragute in care ma sustineti si ma rugati sa continui. Mi se rupe sufletul cand vad ca nu pot sa scriu si nu am timp si pentru povestea mea.

Am intrat in lumea WATTPAD prin 2015 si am fost o anonima. Doar citeam pana cand am decis sa incerc si eu ceva nou. Am inceput cu o carte si am dezvoltat o pasiune. Chiar m-am tinut de treaba cateva capitole bune apoi am sters-o. Consideram ca nu e atat de buna. Nu atat de buna cat speram eu. Dar nu am renuntat si la idee asa ca am continuat totul aici. Actiunea nu s-a schimbat foarte mult dar am mai adaugat alte intamplari si noi personaje. Uneori, defapt aproape tot timpul ma imaginez pe mine in locul lui Melody...

  Sper sa imi scuzati greselile gramaticale si sa treceti cu vederea. Maine voi incerca sa postez un nou capitol. Vreau sa trecem la actiune darrr nu vreau sa va intristez nici prea tare. Ramaneti alaturi de mine, am nevoie de voi. Fara voi cartea nu are avea sens, voi ii da-ti viata. Va multumesc inca o data. Va iubesc!

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATAWo Geschichten leben. Entdecke jetzt