capitolul 15

2.9K 113 11
                                    



Perrie povesteste

Dupa ce Harry a plecat, i-am facut semn lui Zayn sa paraseasca si el camera. Baietii astia erau simple animale dar care din pacate vorbeau si aveau constiinta. Harry degeaba avea constiinta. A violat-o chiar daca constiinta nu i-a dat voie. Cum l-a lasat inima sa-i faca asta? Cum a putut?

In sfarsit parea ca trece peste faza din trecut si incepeau sa se inteleaga de minune dar toata lumea stie ca lupul isi schimba parul dar naravul nu. Auzeam la interval de cateva minute mici suspine ce ii paraseau gura micii fete cu parul balai ce statea chircita in hanoracul lui.

Ma simteam si eu pe o parte vinovata. Am lasat-o sa intre in viata lui. Am lasat-o, fara sa o opresc, sa se arunce cu capul in foc. Macar daca i-as fi spus unele lucruri, poate si-ar fi dat seama ca Harry nu e ceea ce pare. Dar nu, eram fericita si ma amuzam pe seama lor.

Am dezamagit-o, simt asta. Singura mea prietena. Fetele din gasca erau niste prefacute, da, uneori erau de treaba si chiar amuzante si iubitoare dar faceau asta doar din interes. Baietii le ofereau protectie, iar ele profitau de asta, traind pe aici ca reginele. Nimeni nu se atingea de ce era al baietilor. Nici macar cei mai puternici.

In schimb cu Melody era altfel. Era o fiinta foarte amuzanta, uneori timida, salbatica si luptatoare. Avea o privire senina, ochii ei caprui inspirandu-ti starea de siguranta. Era diferita. Cand am vazut-o prima oara, mi-am dat seama ca ea era ceea ce ne lipsea noua. O pata de culoare ce ne va schimba stilul de viata monoton. Si chiar asa a fost. Alaturi de ea am avut parte de drame, scene de romantism, multe scene comice si nu in ultimul rand scene de bataie.

O inteleg perfect. E dureros sa iubesti pe cineva si sa nu fii iubit inapoi dar e mai dureros sa nu stii sentimentele acelei persoane, intrebandu-te zilnic daca totul e in van sau nu.

Harry era diferit, la fel ca si ea. O inducea in eroare cu faptele sale, nelasand-o sa mediteze asupra situatiei. Nu o lasa sa isi dea seama de adevar sau sa isi puna macar cateva intrebari in legatura cu situatia actuala.

Se completau unul pe celalat. Erau bucata lipsa din corpul celuilalt. Nu s-au cautat nicidata dar s-au gasit intamplator si cand aveau nevoie unul de celalat cel mai mult, si-au dat drumul. Harry e prea orgolios pentru a-si cere scuze, Melody e prea slaba pentru a mai lupta pentru ei si sincera sa fiu, Harry nici nu mai merita. Poate asta le este sfarsitul.

M-am intins langa ea pe pat, cuprinzand-o in brate si adormind langa ea. Dupa mult timp petrecut in singuratate sufleteasca am simtit ca merita sa traiesc din nou. Azi am simtit ce inseamna iubirea. Era ca o sora pe care nu am avut-o si doaream cu disperare sa o stiu in siguranta si sa am grija de ea.

Harry povesteste

Am plecat din camera val vartej, indreptandu-ma spre cine stie unde. Nu mai puteam sa stau acolo nici o clipa. Nu aveam de gand sa-i las sa ma vada asa. M-am indreptat cu pasi repezi spre acoperis, doar acolo puteam avea liniste. Ploaia incetase de mult si vantul nu mai facea ravagii. Totusi frigul inca era prezent.

Am ajuns sus si m-am asezat jos pe margine, cu picioarele atarnand. M-am uitat spre cer si am inchis ochii cateva secunde. Nici asta nu mai avea farmec. O data cu iesirea lui Melody din viata mea, tot farmecul a decis sa plece o data cu ea. Nimic din ce faceam inainte nu ma mai satisfacea. Nici macar tigarile, la naiba. Parca fumul ma ineca si imi ardea caile respiratorii.

Auzeam in jur diferite sunete ciudate dar nu le bagam in seama. Animalele erau de vina si vantul care isi mai facea simtita prezenta cateodata. Nici macar prima zapada nu o prindeam cu ea. Nu voi putea sa o admir cand va privi fericita pe geam fulgii mari si grei ce vor cadea din cer, acoperind pamantul inghetat.

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATAWhere stories live. Discover now