capitolul 3

4.3K 177 35
                                    



Melody povesteste

Dimineata isi face simtita prezenta incetul cu incetul. Razele soarelui se inghesuie prin geamul mic de la camera nostra.

Vreau sa ma ridic din pat dar aud niste voci asa ca raman cu fata la perete si ma prefac ca dorm.

- Harry, omule, cat mai ai de gand sa stai? Fetele deja ne asteapta.

- Stai doua secunde. Ma dau cu crema pe spate, aseara tarfa aia dr Natalie a fost cam salbatica. Spune Harry iar in camera se aud trei tipuri diferite de ras. Cine dracu e Natalie? Si cand a fost el la Natalie?

Oh, da! A fost la o panarama sa-si inece nervii in corpul ei. La dracu cu cretul asta. Nu ca mi-ar pasa dar totusi pe mine ma agreseaza in halul asta si pe aia o...arg..

- Ce ai de gand sa faci cu papusa din pat? Se aude o alta voce. Papusa? Imi dau seama imediat ca este vorba despre mine. As vrea sa ma prefac ca tocmai ma trezesc dar vreau sa aud ce planuri are Harry cu mine.

- Stiti deja. Spune iar cei trei baieti incep sa rada.

- De data asta putem.. Dar baiatul este intrerupt de Harry brusc.

-Nu! E numai a mea. Sa nu va prind ca va apropriati de ea nici macar cu un deget! M-ati inteles?

Ce naiba vrea sa spuna cu "sunt a lui". Nu, nu sunt a lui. Cum are tupeul ala idiot sa spuna asta? Imbecilul. El nu vede ca il resping?

- Gata boss! Nu trebuie sa turbezi. Doar intrebam si in plus noi avem fetele noastre. Dar tot nu ai spus ce vei face exact cu ea.

- Treaba-i simpla frate. O sa fie panarama mea. O sa i-o trag cand am chef, o sa ma folosesc de ea cand vreau si va ajunge ca celelate cand ma voi plictisi de ea.

Imi musc buza cu putere pentru a opri sunetele ce gura mea voia sa le elibereze. Am dat-o in bara rau de tot. Omul asta e nebun si nu am nici o cale de scapare din asta. Trebuie sa ma apar si sa am grija de mine cum nu am mai avut niciodata.

Daca pana acum ma puteam baza pe prieteni, acum chiar sunt pe cont propriu. Viata mea era acum in mainile unui strain cu sange rece, in gherele unei fiare insetate de sange gata sa sfasie orice ii pica in capcana pentru a se hrani. Asta era Harry: o bestie! Si m-am convis de asta din primele minute petrecute cu el.

Usa se deschide apoi cei patru baieti pleaca. Rasuflu usurata pentru ca in sfarsit ramasesem singura. Ce voi face singura? Mi-e prea frica sa ies afara din camera. Cine stie peste ce draci mai dau. Poate paznicii ma vor apara sau ajuta. Paznicii! Tip deoadata si sar din pat.

Ziceau ca avem ore si ca nu tolereaza absentarea noastra. Trag repede o pereche de blugi negri pe mine, un tricou mov mai scurt si stramt si niste tenesi. Imi prind rapid parul intr-un coc si fug afara pe usa.

Merg putin pe holul gigantic si nesfarsit pana in capatul scarilor unde era un panou mare. Cu majuscule scria mare si clar AVIZIER.

Erau clase impartite cu cate 30 de elevi in ele. Dupa 20 de minute pierdute imi gasesc numele si litera care denumea clasa. Eram la seria B. Nu m-am interesat sa ma uit si la alte nume asa ca am fugit spre sala mea de clasa.

Dupa alte 10 minute de cautat am ajung in dreptul unei usi din plastic. Aveam doua optiuni: sa intru sfioasa ca in prima zi de liceu sau sa intru ca o adevarata luptatoare. In ambele cazuri atrageam atentia asupra mea deci am ales sa intru cu o figura plictisita dar totusi sa par o rebela.

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATAWhere stories live. Discover now