capitolul 6

4K 144 54
                                    



Melody povesteste

-Harry op....opreste-te, te rog! Spuneam in timp ce il impingeam. Acesta isi impinge si mai mult bazinul intra-l meu si gem usor. Pur si simplu nu ma puteam controla dar nu voiam sa imi pierd virginitatea tocmai acum.

- Shh iubito, calmeaza-te! Stiu ca ma doresti. Isi plimba mainile pe spatele meu apoi ma prinde de mijloc si ma lipeste si mai tare de el. Isi lasa mainile in jos pe fundul meu si ma stange tare. Gem si ma imping in el, iar el la randul lui geme scurt.

Ma ridica in brate si imi infasor picioarele in jurul lui. Se indreapta spre pat si se aseaza pe margine in fund, cu mine in poala sa. La dracu, chestia asta mergea prea departe dar nu ma puteam opri. Era o senzatie minunata ce ma apasa in zona mea intima. Pulsa cu putere si ma facea sa ma lipesc mai mult de Harry.

Incep sa ma misc inainte si inapoi la el in poala. Ma apuca din nou de fund si ma apasa pana la refuz de erectia sa. La dracu, incep sa fac din nou cerculete, marind ritmul si auzindu-i gemetele necontrolate. Isi da capul pe spate si gafaie incontinuu.

- Harry....

- Asa iubito, nu te opri. Ma faci sa ma simt asa bine.

Mainile sale se stangeau din cand in cand pe fundul meu si incepe sa-mi sarute gatul, lasandu-mi urme umede in urma. Mici gemete imi paraseau gura.

-Harry nu e bine. Spun eu oprindu-ma
Acesta se uita la mine confuz si incepe sa vorbeasca.

- Ce s-a intamplat iubire? De ce te-ai oprit? Ce nu e in regula? Isi muta o mana de pe fundul meu si si-o duce la obrazul meu mangaindu-ma.

- Harry eu....stii tu..sunt... Se uita la mine confuz apoi fata ii se lumineaza si un zambet mare ii incadreaza fata. Acum era randul meu sa ma uit la el confuza.

- Esti virgina?! Exclama el bucuros.

- Da. E de bine? Intreb eu stanjenita.

- La dracu, mai intrebi? Deodata ma imbratiseaza stans si ramanem asa cateva secunde.

- Deci da? Intreb eu zambind. Oh Dumnezeule, ce penibila eram. Vorbeam cu Harry despre faptul ca eu eram virgina. Dar nu il deranja deloc si chiar el mi-a spus sa vorbesc cu el despre orice.


    
    Harry povesteste

La naiba, fata asta e un dar. Faptul ca e virgina mi-a adus un zambet urias pe fata. Ea chiar era a mea. Atinsa doar de mine. Practic ea a scos gemete doar pentru mine. Sa stiu ca sunt singurul barbat din viata ei imi incalzea inima. Ma facea sa-i uit orice gresala.

Inca ma privea zambind stanjenita. Nici eu nu stiam cum sa actionez. Daca continuam poate se va speria, daca o fortam ma va urî toata viata. Ce puteam face?

- Atunci hai doar sa dormim. Spun si o ciupesc de obraz. Aceasta la randul ei imi zambeste si ma imbratiseaza din nou. O strang si eu la randul meu, apoi ne dezlipim.

- Multumesc.

- Pentru ce? O intreb eu incet.

- Pentru ca nu m-ai fortat sa fac ceva ce momentan nu imi doresc.

- Stai calma, iubire, nu as face nimic fara voia ta.

- Promiti?

- Promit! Spun si o sarut pe frunte. Se de jos din poala mea si se intinde in pat.

- Nu vi? Ma intreaba dupa cateva secunde in care vede ca nu m-am miscat din pozitia mea.

- Ma duc sa fumez o tigara, ma intorc in doua minute. Ma ridic de pe pat si ies afara la usa.

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATADove le storie prendono vita. Scoprilo ora