capitolul 8

3.6K 142 32
                                    



Harry povesteste

  - Ce? Tu iti bati joc de mine? Ai chef de glume cumva Zayn?

  - Frate, daca aveam chef de glume ma duceam la Louis. Fata ta chiar da de belele mereu. Ce s-ar fi intamplat daca nu eram acolo la timp?

- Zayn, frate, mersi. Nu stiu ce m-as face fara tine.

- Stii bine ca as face orice pentru tine dar deja nu mai pot sa stau. Sunt aici de o ora si am lasat fetele singure.

- Da ai dreptate. Mai bine du-te si ai grija de ele. Zayn, stii bine ce ai de facut: vreau sa o tii cat mai departe de Meath. Cu cat e mai departe de el cu atat sunt eu ma bine.

  Acesta imi face un scurt semn in care imi spune ca a inteles si pleaca grabit spre fete. Nu pot sa cred ca nu am fost acolo pentru ea, nu pot sa cred ca am lasat-o singura printre atatia criminali. Astia sunt in stare de orice sa puna mana pe ea.

Aceste 3 zile vor fi un adevarat cosmar pentru amandoi. De ce sunt asa disperat sa o ajut? De ce ma tem asa rau ca va pati ceva? De ce imi pasa asa mult de ea? Capul imi bubuia de intrebari ce veneau fara raspuns si simteam ca fierb. Mici firicele de transpiratie isi croiau drum pe fruntea mea si alunecau la vale. Febra isi facea si ea simtita prezenta sau eram eu infierbantat din cauza nervilor si a dorintei.

  Nu stiu ce mi se intamplase. Aceste sentimente imi erau straine si parca secvente din trecut veneau cu repeziciune repetandu-se in prezent. Nu. Nu accept asta. Trecutul meu e trecut. Nu vreau sa imi afecteze prezentul. Nu vreau ca trecutul sa o inghite pe Melody si sa raman singur in disperare si agonie. Nu pot sa mai trec inca o data prin ce am trecut.

  Ma asez pe vechea saltea, inca tremurand si imi odihnesc capul pe perete. Poate somnul ma va lua si ma voi linisti.

*****

   Melody povesteste

   In camera mea nu am mai fost de 3 zile. Perrie a fost foarte draguta si m-a lasat sa stau cu ea in tot acest timp. Mi-a aratat toata scoala, mi-a povestit despre "animalele" ce stau inchise aici si a incercat sa imi povesteasca despre trecutul fiecaruia in parte. Mi-a povestit si despre trecutul ei. Mi-a spus despre toata situatia ei cu Zayn, despre relatia dintre grup, mi-a spus despre tot.

  Nu ma mai simt asa aeriana. Simt ca im sfarsit, cunosc grupul macar cu cateva luni in urma. Am incercat sa obtin cat mai multe informatii despre Harry. Mi-a spus lucruri minore, evitand orice detaliu despre trecutul lui. Nici nu am vrut sa fiu prea insistenta cu toate ca in mine svacnea dorinta de a afla adevarul. Il voi afla pana la urma. Sunt sigura.

  Deschid usa camerei si intru inauntru aprinzand becul.

- Harry?! Ce mama naibi? Vrei sa ma omori?

- Buna si tie iubire. Iti era dor de mine?

- Sincera sa fiu chiar imi era, stii tu Meath nu saruta asa bine ca tine.

- Sa nu mai spui asta nici macar in gluma Melody. Ma avertizeaza el furios.

- Glumeam, stai calm. Doamne, carcera aia ti-a afectat simtul umorului.

- Simtul umorului e inca aici, dar nu as suporta ideea ca buzele tale sa fie atinse de Meath. Spune si isi trece degetul mare peste buzele mele putin rosiatice. Ma ridica la el in poala si incepe sa imi desfaca coada implatita.

- Lui Perrie nu i-ar place asta. I-a luat ceva timp sa mi-o faca.

- Nu imi pasa de Perrie. Spune in timp ce isi trece degetele prin el. Imi pasa doar de tine. Continua el cu vocea sa ragusita.

Scoala de corectie ~Harry Styles~ FINALIZATAWhere stories live. Discover now