6- Özgür Uçurtmalar..

28 5 2
                                    



6 Mayıs 2017 Cumartesi

Bugün hayallerimden biri daha gerçekleşti. Mükemmel kocam sadece gülümseyerek söylediğim öylesine bir şeyi bile hemen yapıyor.

Bugün hafif rüzgarın etkisiyle eğlence merkezinin olduğu yerdeki büyük tepeye gittik. Başta eğlenceli bir gün daha geçireceğimizi sanıyordum. Yani oyuncaklara binmek gibi herhangi bir şey.. Ama öyle olmadı.

Yanında getirdiği çantadan malzemeleri çıkarıp çimlerin üzerine koydu. Koşarak bir yere gitti. Döndüğünde elinde çıtalar vardı.

Onları birleştirip benim için mükemmel bir uçurtma yaptığında dolu gözlerimle ona bakıyordum. Çünkü hayallerimden biriydi uçurtma yapmak. Beni iyi tanıyordu. Yaparsak satın aldığından daha fazla mutlu hissedeceğimi biliyordu.

Her zaman onların özgür olduğunu düşünürdüm. Hatta dünyadaki en özgür şey bile olabilirlerdi. Bir yandan da ipi tutan elin esareti altındaydı.

Yıllar önce bir uçurtma gibi birilerinin gözetiminde de olsa belli bir süre özgür kalabilmeyi istemiştim. Çalışmak ve okumak yeterince zorken kendime özgürlük hakkı tanıyacağım bir günüm bile olmamıştı.

Mükemmel erkeğime hayallerimi gerçekleştirdiği için bir kez daha minnettarım. Sanırım Yifana her zaman borçlu kalacağım.

With Love ✓Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt