41- Bowling Macerası

12 5 0
                                    


16 Ocak 2018 Salı

Bugün eğlenceli günlerimden biriydi. Aşk beni bowling oynamaya götürdü. Hatta ikimizle başlayan bowling maceramız ailemizle bitti.

Yifan'la evden çıktığımızda sadece alışveriş merkezine gideceğimizi sanıyordum. Benim için tam üç tane yeni ceket aldı. Evet, evde koyacak yer bile kalmadığını biliyorum. Ama ceketlere olan zaafım durmama engel oluyor.

Aldıklarımızı arabaya bıraktıktan sonra geri dönüp alışveriş merkezinin alt katına indik. Birkaç oyuncakla oynayacağımızı düşünürken bowlingin olduğu kısma ilerledik.

Başta oynamak istemiyordum. Daha önce birkaç kez oynamama rağmen iyi değildim ve ona rezil olmak istemiyordum. Ama ısrarları sonucu teslim oldum..

Acemi şansı diye buna denir sanırım. Tabi ki onu yendim! Sonra Soo, Jiaheng, Chanyeol ve Jongin de bize katıldı. Yifan ve ben ayrı ayrı takımlarımızı oluşturduk. Ben, Jongin ve Chanyeol aynı takımdaydık. Yifan da Jiaheng ve Soo'yla.. Tabi ki onlar yendi..

Bugün hep galibiyet sevinci yaşadım hem de mağlubiyet yüzünden yemek ısmarladım. Ama ne olursa olsun günü gülümseyerek tamamladım.

Şimdi kocamın kollarına sokulup huzurlu uykuma dalacağım. Uyumadan önce aynı duayı edeceğim. Tanrım lütfen Aşk'ı benden alma..


With Love ✓Where stories live. Discover now