37- Şeffaf Kalpler

12 5 0
                                    


24 Aralık 2017 Pazar

Bugün o yorucu günlerden biri değildi. Aksine kalbimi, beynimi ve bedenimi fazlasıyla dinlendirdiğim bir gündü. Tabi ki Aşk sayesinde..

Bugün kahvaltıdan sonra Soo ve Jiaheng Luhan'lara gitti. Biz de koltuklara yayıldık. Yifan kucağıma yattığında ellerimi yumuşak saçlarında gezdirdim.

Bir süre sessizce oturduk. Sonra Yifan bir anda çocukluğunu anlatmaya başladı. Güzel ve kötü geçirdiği tüm günlerden bahsetti. Bazı yerlerde gözleri doldu. Bazılarında ise kahkahalara boğuldu.

Kardeşi tarafından zor ama ailesi tarafından güzel bir çocukluk geçirmiş. Jiaheng şuan eskisi gibi olmadığı için bu konuda bir şey diyemiyorum. Ama çocukluğunun güzel geçen günleri için gerçekten iyi hissettim.

Bir süre sonra beni kucağına yatırıp ona yaptığım gibi saçlarımla oynamaya başladım. Onun anlattığı gibi ona çocukluğumu anlatmamı istedi.

Ona her şeyi anlattım. Gezdiğim şehirleri, neden başka ülkede olduğumu ve ailemle aramın nasıl olduğunu.. Hayatımla ilgili bilmediği bir detay olmamalıydı. Bu yüzden bugüne kadar konuştuğumuz veya konuşmadığımız ne varsa hepsini söyledim.

Artık birbirimize karşı daha şeffaf olduğumuzu hissediyordum. Konuştuklarımızın çoğu, birbirimiz hakkında bildiğimiz şeylerdi. Ama pek çok yeni bilgi de edinmiştik. Daha iyi tanıyorduk ve kalplerimizi tamamen görüyorduk. Karanlık hiçbir kısım kalmamıştı.

Tüm günü birbirimizle ilgilenerek geçirip dolu dolu dinlendik. Şimdi de ona sarılıp uyuyacağım. Huzur veren kokusuyla gözlerimi kapatmayı hiçbir şeye değişmem..

With Love ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin