33- Zorlu Tırmanış

15 5 0
                                    


26 Kasım 2017 Pazar

Bugün benim için bol bol enerji harcadığım bir gün oldu. Yifan beni yapay duvar tırmanışı yapabileceğim bir yere götürdü.

Aslında dövüş sporları konusunda eğitimli olduğumdan güçsüz sayılmam. Fakat uzun zamandır ara verdiğim için kaslarımın birçoğunu kaybettim. Yaptığım kısa süreli sporlar da vücudumun eski haline dönmesine yetmedi. Bu nedenle benim için gün biraz zorlu geçti.

Her zaman tırmanmayı çok istemiştim. Fakat asla bana göre olmadığını bildiğim için düşünmeyi bile bırakmıştım. Yani kısacası Yifan bugün bir hayalimi daha gerçekleştirmiş oldu.

Gittiğimiz spor salonundaki duvar, pek çok kaya çeşidi düşünülerek hazırlanmıştı. Neyi nasıl yapacağımız söylendikten sonra kısa bir hazırlık yaptık.

Yifan benden sonra başlayıp avans vereceğini söylediğinde tabi ki ona trip yaptım. Buna kesinlikle ihtiyacım olmadığını düşünüyordum.

Başladıktan sonra bir yere kadar hızla tırmandım. Yifan benden biraz gerideydi. Ama gittikçe ellerim kendi vücudumu taşıyamayacak hale geldi. Sanki git gide ağırlaşıyordum. Yifan ise çoktan yanımdan geçip gitmişti.

Bugünü de yenilgiyle kapatmıştım. Ama Aşk'a yenilmek benim için bir problem değildi. Aksine onun sevinçle attığı kahkahalar bana huzur veriyordu.

With Love ✓Where stories live. Discover now