14- Her Yerde Aşk ("v")

17 5 2
                                    


15 Temmuz 2017 Cumartesi

Bugün hayatımın en unutulmaz günlerinden birini yaşadım. Yapmayı hiç düşünmediğim bir şeyi yaptım: Dalmak..

Sabah Yifan bana bir sürprizi olduğunu söyleyerek evden çıkardı. Birlikte kahvaltıya gittikten sonra hiçbir şey söylemeden arabaya bindi. Gittiğimiz yer devasa bir akvaryumdu.

Daha önce bir akvaryumu gezmeye gittiğimizde orada yüzmeyi istediğimi söylemiştim. Benim için oranın yetkilisiyle konuşup dalış yapabileceğimiz bir gün ayarlatmış. O kıyafetleri giymek ve suyun altında olmak.. Bunu gerçekten çok istiyordum.

Üzerimizi değiştirdiğimizde bir adam yanımıza geldi. Nefes almamız için gerekli olan dalış tüpünü verip Yifan'a bir şeyler anlattı.

Suya girdiğimizde Yifan ellerimi tuttu. Nerede olursak olalım her zaman ortama alışana kadar ellerimi bırakmazdı. İlk kez gittiğim yerlerde çekindiğimi biliyordu. Ama suya alıştığımda ellerini bırakıp yüzmeye başladım.

Arkamı döndüğümde Yifan yoktu. Büyük bir akvaryum olduğu için diğer tarafa doğru yüzmeye başladım. Bir anda kenardaki büyük kayanın arkasından çıktı. Elinde büyük tabela gibi plastik bir şey tutuyordu. Bana çevirdiğinde üzerindeki yazıyı görüp gülümsedim.

'SENİ ÇOK SEVİYORUM.'

Suyun altında bile aşkını söylemenin bir yolunu bulan mükemmel bir adama sahiptim. Elinden tutup yukarı çektim ve sudan çıkar çıkmaz ağzımızdakileri çıkarıp dudaklarına yapıştım. Bu kalbe sahip olduğum için dünyanın en şanslı insanıyım. Sanırım ona asla doyamayacağım.

With Love ✓Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz