16- Kamp Ateşi

19 5 2
                                    


28 Temmuz 2017 Cuma

Üç günlük kamp macerasının sonuna geldim. Yorgunluğumu en iyi atabileceğim yerden yazıyorum. Tabi ki mükemmel erkeğimin kollarından..

Uzun zamandır kamp yapmak istiyordum. Fakat Yifan'ın işleri en fazla bir günlük aktivitelerimize uygundu. Nihayet bir boşluk oldu ve küçük tatili araya sıkıştırdık.

Şehrin dışında çadır kurabileceğimiz büyük bir kamp alanı vardı. Gitmeyi en çok istediğim yerlerden biriydi. Belli bir ücret karşılığı çadır kurup kalabileceğimiz bir yerdi.

Planımı diğerlerine açtığımızda hevesle kabul ettiler. Günü belirleyip hızla hazırlandık ve dokuz kişi yola koyulduk. Jiaheng, Soo, Kris, Luhan, Luris, Chanyeol, Jongin, Yifan ve ben..

Kamp alanı kocamandı. Sonlara doğru epey boş yer vardı. Kapı kısımları birbirlerine bakacak şekilde dört tane çadır kurduk. Tam ortada ateş yakabileceğimiz bir alan bıraktık.

Gece boyunca ateşin etrafında oturduk. Birinin başlatıp diğerlerinin de hemen eşlik ettiği şarkılar söyledik.

Kampın her anı çok güzeldi. Ama sanırım ikinci gecemizde yaşadığımız şey en komik olandı.

Tam uyuyacakken Luris kollarını yukarı doğru açmış bir şekilde çadıra yapışıp garip sesler çıkardı. Başta korkudan neredeyse ölüyordum. Sonra evlerimizin mutluluk kaynağı olan ufaklığımız olduğunu öğrenince çıkıp kucakladım. Hatta gece aramıza yatırdım.

Mükemmel adamım bana yine harika anlar yaşattı. Bu küçük tatil için de ona her zaman minnettar olacağım. Hiçbir şey olmadan bile ölene kadar yanında kalabilirim. Sadece Aşk ile yetinebilirim.

With Love ✓Where stories live. Discover now