15- Yem Kralı

21 5 2
                                    


23 Temmuz 2017 Pazar

Şuan sana yem kralının kollarından yazıyorum. Tabi ki bunu söyleme sebebim bugün yaşadıklarımız.

Sabah erkenden uyanıp kahvaltı ettik. Jiaheng ve Soo buz pateni yapmaya gidecekti. Ben de buz pateni için bir süre tutturdum. Ama Yifan başka bir planımız olduğunu söyledi.

Evden çıktığımızda gideceğimiz yere dair sorular sormaya başladım. Bu sorularım gideceğimiz yere ulaşana kadar sürdü. Ne kadar meraklı olduğumu biliyordu. Böyle şeyleri bekleyebilecek kadar sabırlı biri değildim. Bu yüzden heyecandan yerimde duramıyordum.

Gittiğimiz yerin hayvanat bahçesi olduğunu öğrenince sevinçten Yifan'ın boynuna atladım. En son hayvanat bahçesine ilkokuldayken gitmiştim. O da mecburi bir okul gezisi ile olmuştu. Ondan sonra bir daha ne vaktim ne de imkanım olmamıştı. Benim için gerçek bir sürprizdi.

Tüm hayvanlara tek tek baktım. Hepsinin başında uzun süre oyalanarak her yeri gezdim. Yifan tüm bu süre boyunca yem alıp durdu. Sürekli hayvanları besledi. Ben biraz korktuğum için hep bir adım geride durdum. Ama Yifan adeta onların yem kralı olmuştu. Mükemmel kalpli kocam tüm hayvanları özenle doyurmuştu.

Hayvanat bahçesinin sonunda büyük bir botanik bahçe vardı. Yorgun olduğum için daha sonra oraya gelmenin sözünü aldım.

Daha sonra ailece güzel bir akşam yemeği yedik. Şimdi de tüm günün yorgunluğunu kocamın kollarında atmaya çalışıyorum. Umarım bütün hayatımız böyle geçer. Günü onun kollarında bitireceksem bu tatlı yorgunluğa ömrümün sonuna kadar dayanabilirim.

With Love ✓Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora