26- Yıldızların Altında ♥

13 5 0
                                    


6 Ekim 2017 Cuma

Şuan saat gecenin üçü.. Yani çoktan cumartesi oldu. Ama yaşadığım güzel şey bu akşamdı.

Güneşin doğuşunu ve batışını izlediğimiz zaman yıldızları görememiştim. Bütün bir gece aynı yerde olsak da açık havaya rağmen fazla izlemedim. Yıldızları izlemek tamamen onlara özel olmalıydı. Çünkü o sonsuzluğu izlemek bana huzur veriyordu.

Bu akşam bahçedeki büyük hamağa uzandık. Altımıza da üstümüze de ikişer kat battaniye yerleştirerek sıcak bir ortam hazırladık. Tabi ki seni yanıma alıp uzanabileceğim bir yere yerleştirdim. Şimdi de sana hamaktan yazıyorum.

Yifan yanımda mışıl mışıl uyuyor. Uzun uzun yıldızları izledikten sonra dayanamadı. Birkaç dakika önce uykuya daldı. Ben de uyumadan önce romantik gecemizi yazmak istedim.

Bu gece Yifan bana yıldızları neden sevdiğini anlattı. Tabi ki bunu sana anlatmayacağım. Ama bana söylediği birkaç güzel şeyden bahsedebilirim.

Gözlerimde ona ait bir gökyüzü olduğunu söyledi. Artık gökyüzüne bakmaya ihtiyaç duymuyormuş. Sadece gözlerime bakmak ona yetiyormuş. İki insanın bu kadar aynı hissetmesi mümkün olabilir mi gerçekten?

Bizim için aşk her yerde.. Çiçeklerin arasında, suyun altında, buzun üstünde ve yıldızların altında.. Benim gökyüzüm onun gözlerinde ve gözlerim de sadece onu görüyor ♥

With Love ✓Where stories live. Discover now