12- SooHeng ♥

15 5 2
                                    


30 Haziran 2017 Cuma

Bugün ailemiz için çok özel bir gündü. Sorunlu bir şekilde başlayan ama büyük bir aşkla devam eden çiftimiz nihayet evlendi. Biz de toplanıp onlar için düğün tadında bir eğlence düzenledik.

Yaşadığımız ülkenin tercihlerimize bakış açısı nedeniyle çoğu yerde rahat hareket edemiyor olsak da mutluluğumuz için bunları görmezden geliyoruz. Bu yüzden bu tarz şeylerin keyfimizi bölmesine izin vermedik.

Önce kapattırdığımız bir barda saatlerce dans ettik. Bir ara slow şarkı çaldığında hepimiz yerlerimize oturup Jiaheng ve Soo'nun dans etmesini izledik.

Jiaheng'in bu değişimi hepimizi şaşırtıyordu. Eski halinden eser yoktu. Aksine Soo'nun peşinden ayrılmayan ve sözünden çıkmayan biri vardı. Her zaman sadece onu düşünüyordu. Televizyon seyrederken bile oturduğu yerden kaldırıp altına minder yerleştirirdi. Etrafına battaniyesini sarıp konforlu bir ortam sağladıktan sonra yerine otururdu. Kötü kalpli Jiaheng gidip yerini kendini aşkına adayan adama bırakmıştı.

Birlikte yediğimiz akşam yemeği ve tatlı sohbetlerimiz sonucu evlerimize dağıldık. En az onlar kadar mutluyduk. Yifan ve Jiaheng'in gerçek birer kardeş oluşu da Jiaheng'in ailesine olan bağlılığı da bizi mutlu ediyordu. Artık gerçek bir aileydik. Kendi içinde çekirdek aileler barındıran kocaman bir aile..

With Love ✓Место, где живут истории. Откройте их для себя