36- Aile Turnuvası

13 5 0
                                    


15 Aralık 2017 Cuma

Eğlencenin zirveye çıktığı harika bir gün geçirdim. Sanırım bugün, en çok güldüğüm günler arasında en üst sıralarda bulunuyor.

Bugün Yifan'ın çocukluğu üstündeydi. Oyun konsolunu film odasındaki yansıtıcıya bağladı. Tabi ki benimle oynama isteğini geri çevirmedim.

Birkaç oyundan sonra Jiaheng ve Soo da yanımıza geldiler. Eğlencemizi bir turnuvaya dönüştürdük. Hal böyle olunca Soo hemen Chanyeol ve Jongin'e haber verdi. Ben de bir koşu gidip Luhan'a haber verdim. Turnuvamız artık daha heyecanlı olmuştu.

Diğerleri oynarken Soo ve ben mutfağa gidip hızla yiyecek bir şeyler hazırladık. Luris de odanın yarısını kaplayan dev koltuğumuzun üzerinde tepiniyordu. Tuhaf bir şekilde Jiaheng'le çok iyi anlaşıyordu. O ne zaman kazansa Luris'i omzuna alıp evde koşturuyordu. Ufaklığın kahkahaları bizi de mutlu ediyordu.

Bütün bir günümüzü konsol ve bilgisayar oyunlarıyla geçirdik. Tabi arada hiç yemediğimiz kadar abur cubur yedik. Hepimiz için hoş bir anıydı. Bu yüzden böyle turnuvaları sık sık yapmaya karar verdik.

Biri ailenin ne olduğunu sorarsa kesinlikle bizi gösteririm. Yifan'ın bana verdiği bu sıcak aileyi gerçekten çok seviyorum.

With Love ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin