11- Su Savaşı

21 5 2
                                    


10 Haziran 2017 Cumartesi

Bu hafta hiçbir yeri gezmeyeceğim tatlı defter. Ama bugün olanlar o kadar eğlenceliydi ki bir ay evden çıkmasam bile sorun etmeyeceğim.

Bugün kahvaltıyı bahçede yapmaya karar verdik. Ben de hemen Luhan'ı arayıp bize gelmesini söyledim. İlk gelen her zamanki gibi Luris oldu.

Başta güzelce kahvaltı ediyorduk. Bir süre sonra Jiaheng Soo'ya kardeşini de çağırmasını söyledi. Birlikte bir şeyler yapmak istiyormuş. Genelde böyle şeyler duyduğumuzda birbirimize bakıyoruz. Jiaheng'in bu değişimine hala alışabilmiş değiliz.

Jongin ve Chanyeol geldiğinde kahvaltımıza devam ettik.

Luris su içerken Yifan'ın kolu çarptınca bir kısmı üstüne döküldü. Bizim ufaklık da minik elini bardağa sokup azıcık su aldı ve kocamın üstüne sıçrattı. Yani aslında savaşı başlatan tatlı ufaklığımız oldu.

Sonra herkes bardaklarındaki suyu birbirlerine atmaya başladı. Suyu biten mutfağa koşup birer şişe alarak döndü. En son Kris çeşmeyi açıp hepimizi ıslattığında Luris sinirle babasının yanına gitti ve hortumu elinden çekip aldı.

Evlerimizde sözü geçen tek kişiydi o. Tüm istekleri yerine getirilir ve kızmışsa o şeye devam edilmez.

Başta kızıp hortumu aldığında su savaşımızın sonu olduğunu düşündüm. Daha sonra minik ayaklarıyla koşarak hepimizi tek tek ıslattığında herkes birbirine su atmaya devam etti. Olabildiğince Luris'e atmamaya çalışıyorduk.

Hayatımın en eğlenceli günlerinden biriydi. Sanırım Yifan yanımda olduğu sürece gülümsememin bir sonu olmayacak..

With Love ✓Where stories live. Discover now