19- Hastalıkta Sağlıkta

18 5 2
                                    


17 Ağustos 2017 Perşembe

Bugün benim için berbat bir gündü. Yaptığım kaçamağın bedelini ödedim.

Sabah kahvaltıdan sonra sıcağın artmasına dayanamayıp klimayı açtım. Hasta olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Çabuk hasta olan biri olsam da sıcak nedeniyle etkilenmeyeceğimi düşünüyordum.

Öğleye doğru öksürmeye başladım. Yutkunurken boğazım ağrıyordu. Jiaheng şirketteydi. Soo da ona hediye almak için dışarı çıktı. Yavaş yavaş halsizleşmeye başlamıştım. Fakat evde tek olduğum için koltuğa kıvrılmak zorunda kaldım. Odaya gidecek kadar bile enerjim yoktu. Sanki bir güç enerjimi vücudumdan çekip almış gibiydi.

Zorlukla diğer koltuktaki battaniyeye uzanıp üzerime örttüm. Üşümeye başladığımda ise klimayı kapattım.

Yifan eve geldiğinde gözlerim yarı açıktı. Etrafımdaki her şeyi duyuyordum ama tepki veremiyordum. Bedenim fazla halsiz düştüğünden konuşacak kadar bile güç bulamıyordum kendimde.

Fazla net olmasa da Yifan'ın kollarında banyoya gittiğimi hatırlıyorum. Beni soğuk suyun altına soktuğunda irkilip ona sokulmuştum. Üstü sırılsıklam olsa da ateşim düşene kadar oradan ayrılmadı. Sonra da üzerimdekileri çıkarıp etrafıma bir havlu sardı.

Yatağa götürdüğünde havluyu da çıkardığını hissettim. Karşısında çıplak olmak utandırmıştı. Ama yarı baygın bir halde olduğum için tepki bile veremiyordum.

En son yorganı belime kadar örtüp bir havluyla saçlarımı kuruladı. Sonra da yanıma uzanıp sık sık ateşimi kontrol etti. Aralarda da ilaç vermeyi ihmal etmedi.

Yaptığı her şeyi hissediyordum. Uyumak istesem de bir türlü uykuya dalamıyordum. Ama gözlerimi de açamıyordum. Ateşimi tamamen düşürmek için son olarak bir şurup içirdi. Saçlarımda gezen ellerinden sonra da rahatlıkla uykuya daldım.

Uyandığımda ateşim yoktu. Çırılçıplaktım ve Yifan'ın kollarındaydım. Utana sıkıla yataktan kalkıp bir şeyler giydim. Aşk uyuyordu ve bu kez onu yormadan bir şey yapmak istiyordum. En azından kendi yemeğimi kendim alabilirdim.

Mutfağa gidip kendime yemek hazırladım. Tam odaya dönecekken Aşk kapıda belirdi. Hasta olduğum halde bunu tek başıma yaptığım ve ondan istemediğim için kızıp beni kucakladı. Şimdi ise sana onun kollarından yazıyorum. Ama merak etme hiçbirini okumuyor. Çünkü telefonunda o saçma kız grubunun videosunu izliyor.

Her ne olursa olsun Aşk'ın kalbinin sadece bana ait olduğunu biliyorum. Bir her şeyimizle sadece birbirimize aitiz ve her ne olursa olsun sevgimize sahip çıkacağız.

With Love ✓Where stories live. Discover now