43- Benim Hayalim Sensin

17 5 2
                                    


26 Ocak 2018 Cuma

Bu hafta hiçbir yere gitmeyeceğiz. Bu tamamen benim isteğimle oldu. Yifan'ın yetiştirmesi gereken işler vardı. Fakat bunları bana söylemiyordu. Şans eseri telefon konuşmasını duydum. Ertelediği işlere şahit olmak kalbimi kırdı.

Benim için sürekli bir şeyleri erteliyordu. Bu yüzden bu hafta sonu çalışmasını istedim. Ben de ev işleriyle uğraşmak ve biraz dinlenmek istiyordum.

Bütün akşam bunları konuştuk ve sonra birden kendimizi hayal kurarken bulduk. Listemizde sadece birkaç tane madde kalmıştı. Gitmek ve yapmak istediğimiz çok şey yoktu. Yakın zamanda yeni bir liste yapmayı ve birkaç ay ara verip yeni listemize başlamamızı istedi.

Kurduğumuz hayallerin içinde bir çocuk sahibi olmak da vardı. Doğal yollardan mümkün olmasını çok isterdim. Ama maalesef ona bir çocuk vermeye fiziksel özelliklerim izin vermiyordu.

Pek çok şehrin hayalini kurduk. Az çok hangi şehirde neler yapabileceğimizi biliyorduk. Bu yüzden yeni aktiviteler planladık. Kanada maceramız çok güzel geçtiği için böyle birer haftalık başka tatiller de yapabileceğimizi düşündük. Birkaç ülke hakkında konuşup oralarla ilgili hayaller kurduk.

Bir an gözlerimizi kapattığımızda Venedik'te bir gondolun içindeydik. Sonraki hayalimizde ise Fransada.. Eyfel Kulesi'nde romantik bir yemek.. Bir sonraki hayalimizde ise Hawaii'de güneşleniyorduk. Tanrım.. Hayali bile huzur vermeye yetiyordu.

Ama asıl önemli olan tüm hayallerimde Aşk'ın olmasıydı. Çünkü benim bir tek hayalim var. O da Aşk.. Onun olmadığı hiçbir anıyı istemiyorum.

With Love ✓Where stories live. Discover now