9- Jeju Tatili^^

19 5 2
                                    



2 Haziran 2017 Cuma

Birkaç günlük huzur verici bir tatilin sonuna geldik. Seni yanımda götürmediğim için maceralarımı yazamadım. Ama hemen kısa bir özet geçeceğim.

Mükemmel kocam her zaman istediğim için beni Jeju adasına götürdü. Üstelik tek başımıza da gitmedik. Chanyeol, Jongin, Jiaheng ve Soo da bizimle geldi. Luhan ve Kris tatlı ufaklıkla başka planlar yaptığı için gelemediler.

Geçirdiğim birkaç gün için 'Jeju adasının keyfini çıkarmak' diyebilirim. Tadına vara vara bir sürü güzel anı biriktirdik. Deniz kenarındaki yürüyüş parkurlarında huzur dolu yürüyüşler yaptık. Manzaraya ve günbatımını izlemeye doyduk diyebilirim.

Ağaçların arasında yazın sıcağını unutturacak serin yürüyüşler yaptık. Şelalelere ulaşmak biraz zorlu olmuştu. Fakat havadaki nemi unutturan serinlik hepimize iyi gelmişti.

Halla dağına tırmanmayı her zaman çok istemiştim. Tabi ki mola bile versek saatler sürecek bir yolculuk olacaktı. Bu yüzden belli bir kısmına kadar yürüyüp geri dönmek zorunda kaldık. Hatta bir ara Jiaheng ve Yifan bizi sırtlarında taşıdılar. İkimiz de bayılacak gibi hissediyorduk. Dördü de ikimize göre oldukça dayanıklıydı.

Deniz manzarasında yediğimiz huzurlu akşam yemekleri, canlı müzik olan kafeler ve küçük eğlence merkezleri.. Günlerimizi birbirimize ve eğlenceye doyarak geçirdik.

Şuan evimizde, yumuşak yatağımızdayım. Yifan saçlarımla oynuyor. Bu yüzden gitmem gerek. Önce kocamı ödüllendireceğim, sonra da huzurlu kollarında uyuyacağım.

Unutmadan! Bu defteri okuyan herhangi biri olursa ona söylemek istediğim bir şey var. Jeju adasını mutlaka görmelisin ^^

With Love ✓Where stories live. Discover now