48- O'nu buldum ♥

18 5 4
                                    


3 Mart 2018 Cumartesi

Bugün Yifan'la harika bir şey yaptık. Çocuk yurduna gittik.

Beni her zaman şaşırtmayı ve kendine hayran bırakmayı başaran kocam yine bu konuda harikaydı.

Biz yurdun bahçesine girdikten yirmi dakika sonra büyük bir kamyon geldi. Kasası açıldığında tüm çocuklar bahçeye çıkarıldı ve hepsine birer paket dağıtıldı. En çok da paketlerin içlerinden benim seçtiğim pelüş köpeğin çıkmasına şaşırmıştım.

Bir insan çalışkan, yakışıklı, zeki ve düşünceli olabilir mi? Yani tüm iyi özellikler nasıl bir insanda toplanabilir? Eskiden sorsalar böyle bir insanın asla var olmadığını bile söyleyebilirdim. Ama Yifan iyi olan her şeyin vücut bulmuş hali gibi.. Meleklerin yeryüzünde olduğunun kanıtı o.

Tüm günü yurttaki çocuklarla sohbet ederek geçirdik. Bir ara Yifan bir grup çocuğa kitap okudu. Ben de hikayelere ilgisi olmayan çocuklarla birlikte resim yaptım.

Benim için gerçekten özel bir gündü. Yifan'ın kalbine bir kez daha aşık olduğum ve yeni birinin kalbimi tekrar heyecanlandırdığı bir gündü. O'nu bulduğum gündü..

Çocuklardan biriyle göz göze geldiğimde Luhan'ın söylediklerini hatırlamıştım. Gördüğümde hissedeceğimi söylemişti. Gerçekten de hissediyordum. Aynısını Yifan'a söylediğimde onun da bakışlarının aynı olduğunu fark ettim.

Fiziksel özelliklerimin ona doğal yollardan bir çocuk vermeme uygun olmasını gerçekten çok isterdim. Bu durum beni gerçekten üzüyordu. Ama Luris gibi tatlı bir çocuğumuzun olması düşüncesi bile heyecanlanmama yetiyordu.

Bir süre daha vakit geçirdikten sonra bu konuyu konuşmak üzere oradan ayrıldık. Sanırım artık bizim de bir çocuğumuz olacak~

With Love ✓Where stories live. Discover now