49- En Çok Ben Seviyorum!

45 5 4
                                    


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

24 Mart 2018 Cumartesi

Canım defterim,

Sana bir süredir yazamıyorum. Ama emin ol ki çok geçerli sebeplerim var. Aslında sana yazmayı unuttuğumu dün fark ettim. Yifan'la aşk kavgası yaptığımızda..

Dün gece ondan önce yatağa girdim. Su içmek için gittiğinde çoktan uykuya dalmıştım. Henüz derinleşmemiş uykumda onun dokunuşlarını hissedip gözlerimi açtım. Üzerimi örtüyordu. Bunu görünce hemen kollarımı etrafına sardım.

Bir haftadır sadece Joon Myeon'la ilgileniyorum. Tatlı JunJun'umuz artık bizimle. Gerekli tüm evrakları hazırlayıp götürdükten sonra ev ortamımızı görmeye geldiler. Bir süre sonra da ailesi olmaya uygun olduğumuza karar verdiler. Kısa sürede de oğlumuza kavuştuk.

Aslında evlat edinmek bu kadar çabuk sonuca ulaşılan bir şey değil. Ama Yifan'ın bağlantıları sayesinde çabucak hallettik.

Artık gerçek bir aile gibi hissediyorum. Evet, biz kocaman bir aileye sahibiz. Fakat çocuk sahibi olmak tamamen farklı bir şey. En yakın zamanda bu duyguyu Jiaheng ve Soo'nun da hissetmesini çok istiyorum.

Bu akşam Yifan elinde karton kapaklı yeni bir defterle geldi. Üzülerek de olsa sana veda ediyorum. Ama kalan sayfalarını, bugüne kadar yaşadığımız güzel ve özel anların fotoğraflarıyla dolduracağım. Yeni defterimiz için de yeni bir liste hazırlayacağız. Ona da sadece oğlumuzla ilgili anılarımızı yazacağım.

Bundan sonra kalan hayatım boyunca sonsuz mutluluğumun beni bırakmamasını diliyorum. Kocaman ailemizle her gün güzel anılar biriktirmeyi diliyorum.. Tabi bir de her gece uyumadan önce Aşk'la 'En çok ben seviyorum!' kavgaları yapmayı diliyorum..

O her ne derse desin en çok ben seviyorum! İkisini de.. Hem oğlumu hem de Aşk'ı.. Sonsuza kadar da seveceğim..




Böyle bir ikinci sezonu neden yazdığımı bilmiyorum. Ama umarım severek okumuşsunuzdur. 

Sevmediyseniz bile kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Ficlerinizde kullanmak için aklınıza gelmeyen değişik aktiviteleri anında bulabileceğiniz bir rehber olduğunu düşünüyorum.

Severek okuyan herkese teşekkürler ♥


With Love ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin