45- Paintball Çılgınlığı

11 5 0
                                    



11 Şubat 2018 Pazar

Canım defterim,

Bugün yine hayatımın en güzel günlerinden birini geçirdim. Kalabalık ailemizle mutlu bir gündü. Hep beraber toplanıp tüm arkadaşlarımızla paintball oynamaya gittik.

Soo, Luhan, Yixing, Baekhyun, Jongin ve ben aynı takımdaydık. Yifan, Jiaheng, Kris, Minseok, Sehun ve Chanyeol de karşı takımdaydı.

Luris kenardan biri izleyip tepiniyordu. İlerde onun gibi bir çocuğum olmasını gerçekten çok istiyorum.

Oyuna başladığımızda aramızda bir anlaşma yaptık. Her ne kadar karşı takım bunu bilmiyor bile olsa herkes kendi Aşk'ını vuracaktı.

İlk olarak Luhan'la ikimiz Kris ve Yifan'ı vurduk. Bizi gördüklerinde savaşı bırakıp oynaşmaya çalışmaları tam bir fiyaskoydu.

Soo vurmak için Jiaheng'i arıyordu. Ama bir türlü bulamıyordu. Bu sırada Jongin Chanyeol'le karşılaştı. Ona göz kırpıp yanına çağırdığında diğerleri gibi Chanyeol de saflığını konuşturup oynaşma ümitleriyle Jongin'in peşinden gitti. Döndüğünde üzeri boyalı elleri de havadaydı.

Bir süre sonra Minseok bağıra bağıra koşmaya başladı. Hepimiz kahkahalara boğulmuştuk. Yixing onu vurduğu halde peşinden gidip onu boyaya bulamaya devam ediyordu. Ateş ederek yanımızdan geçerken o da kahkaha atıyordu.

Soo, Sehun'u görüp hemen Baekhyun'a haber verdi. Böylelikle Sehun da vurulup çıkmış oldu.

Soo hala Jiaheng'i arıyordu. Ben de onu korumak için çaktırmadan arkasından ilerledim. Jiaheng az ilerde yerde yatıyordu. Soo onu görünce yanına koştu. Her zamanki gibi tatlı arkadaşımızı sağlığıyla kandırmıştı.

Tam Soo'yu vuracakken onu sırtından vurdum. Soo hala saf bir şekilde ona bakıyordu. Tabi öğrendiğinde Jiaheng'in başının etini yemeyi de ihmal etmedi.

Sanırım bugünü asla unutamayacağım. Aile olmak gerçekten çok güzel.

With Love ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin