29- Kanada Gezisi

13 5 0
                                    



30 Ekim 2017 Pazar

Bir haftalık yorucu ama mükemmel tatilimizin sonuna geldik. Bu tatil beklemediğim bir anda anlamadığım bir şekilde başladı.

Köpeğimizle ilgilendiğim günlerden biriydi. Henüz birbirimize ısınma aşamasındayken Yifan elinde uçak biletleriyle geldi. Jiaheng, Soo, Jongin ve Chanyeol Çin'e gideceklerdi. Biz de Fanzi'mizi Sehun'a bırakıp Kris, Luhan, Yifan ve ben Kanada'ya gittik.

İlk gittiğimizde sadece gezme planı oluşturduk. Tam bir hafta kalacaktık ve zamanı iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. Bolca vitamin alıp az uykuyla ayakta durabilmeliydik.

Benim isteğimle ilk olarak Ontario eyaletine gittik. Niagara şelalesini görmeyi her zaman çok istemiştim. Özellikle gün batımında mükemmel bir görüntü ortaya çıktığını söyleyebilirim. Herkesin görmesi gereken bir yer..

Oradan sonra yine Ontario eyaletinin büyük şehirlerinden biri olan Toronto'ya gittik. Başkent olan bu şehirde daha çok alışveriş yapmak, eğlence parklarında ve sanat müzelerinde gezmek gibi şeyler yaptık.

Pek çok yeri gezdikten sonra Quebec eyaletinin Montreal şehrine geldik. Luhan da ben de oraya en çok alışveriş isteğiyle gittik. Tabi birkaç müze gezmeyi de ihmal etmedik.

Ülkelerin tarihleriyle ilgili bir şeyler öğrenmeyi çok sevdiğim için oradan sonra Kanada'nın başkenti olan Ottowa şehrine gittik. Tarihi yerleri ve bazı müzeleri gezdik.

Sayamadığım daha pek çok yer gezdik. Benim için gerçekten dopdolu bir tatil oldu. Ülkenin tarihiyle ilgili pek çok şey öğrendim. Doğal güzelliklerini gördüm ve yaşam şekillerini yakından inceleme fırsatı buldum.

Sabırsız olduğumdan eve girer girmez seni elime aldım. Yarım saat önce eve girdiğim için şimdi duş almaya gidiyorum. Daha sonra da Aşk'ın kollarında uyuyacağım. Gerçekten çok mutluyum~ ♥

With Love ✓Where stories live. Discover now