30- Şeker Tadında..

15 5 0
                                    


5 Kasım 2017 Pazar

Bugün şeker tadında bir gün geçirdim. Yine mükemmel erkeğim bana büyük bir sürpriz hazırladı.

Yifan kahvaltıdan sonra evden çıktı. Ben de köpeğimizle ilgileniyordum. Öğlene doğru eve geldi ve hazırlanmamı söyledi. Köpeği de Soo'ya bırakacakmışız.

Evden çıktığımızda çok heyecanlıydım. Çünkü Yifan normalin aksine oldukça sessizdi. Hiçbir ipucu vermiyordu. Yol boyunca ben de konuşmamaya çalıştım. Belli ki gizemli olsun istiyordu. Bu yüzden sessiz kaldım.

Gittiğimizde gözlerimi kapattı. Onun refakatinde yürüyordum. Gözlerimi açtığında karşımda atlıkarınca vardı. Verdiğim ilk tepki ise arkamı dönüp onun boynuna atlamak oldu.

Saatlerce lunaparktaki büyün oyuncaklara bindik. Soğuk duruşlu ciddi erkeğim de benimle birlikte çocukluğuna yolculuk yaptı.

En son çarpışan arabalara bindik. Gerçekten çok eğlenceliydi..

Oyuncaklara binme faslını kapatınca, atış yaparak oyuncak kazanılan yerin önüne koştum. Oradan ayrılırken kucağımda kocaman bir pelüş zürafa vardı. Tabi ki mükemmel kocam ve isabetli atışları sayesinde..

Eve dönmek için arabaya ilerlerken mavi, sarı ve pembe bir sürü pamuk şeker aldık. Eve götüreceklerimi poşete koyup iki tanesini elime aldım. Yol boyu yediğim şekerlerle, günü şeker tadında bitirdim.

Bana her gün sonsuz huzur veren, kocaman bir gülümseme hediye eden ve çocukluğuma götüren bu adama ölesiye aşığım.

With Love ✓Where stories live. Discover now