38- Yılbaşı Partisi

13 5 0
                                    


1 Ocak 2018 Pazartesi

Şuan salondaki koltuğun başköşesine yayılmış bir şekilde yazıyorum. Yerlerde çeşitli süsler ve kırıntılar dolu. Yılbaşı ağacının etrafına doladığımız süsün püsküllerinden ve biraz da ambalaj..

Hepsi dün geceki partiden kalan şeyler. Şuan ise herkes uyuyor..

Aslında Minseok, Sehun, Baekhyun ve Yixing gittiler. Bir tek Jongin ve Chanyeol kaldı. Tabi Soo ve Jiaheng de henüz uyanmadı. Luris alıştığı yatakta uyumak konusunda biraz hassas olduğu için gece partiden sonra Kris ve Luhan da evlerine gitti. Sanırım Yifan yarım saate kalmaz uyanır.

Dün gece gerçekten çok eğlendim. Birlikte yemekler yedik, şarkılar söyledik, dans ettik ve bir sürü oyun oynadık. Ama sanırım en çok eğlenen Luris oldu.

Kafasına taktığımız parti şapkası ve etrafına sardığımız püsküllü süsle etrafta dolanıp durdu. Yılbaşı ağacının yanında tepinip sürekli şarkılar söyledi. Hepimiz onun için hediyeler alıp ağacın altına yerleştirmiştik. Onları açarken ki mutluluğu da görülmeye değerdi.

Bütün bir geceyi enerji harcayarak geçirdiğimiz için sabaha karşı herkes odalarına çekildi. Tuhaf bir şekilde birkaç saatlik uykuyla uyandım. Normalde geç uyuduğum zamanlar yeteri kadar uyusam dahi bana yetmez. Ama şuan kendimi enerjik hissediyorum.

Şimdi kalkıp dağınıklıkları toplayacağım. Sonra da harika bir kahvaltı sofrası hazırlayacağım. Bir yılı daha Aşk'la karşıladım. Umarım son nefesime kadar her özel günde onunla olurum~

With Love ✓Место, где живут истории. Откройте их для себя