ulaş döndü

13.3K 348 17
                                    

"Ulaş!" diye çığlık attım. mutluluktan kaskatı kesilmiştim.

"hiç değişmemişsin maviş" dedi sırıtıp.

"nasıl unutabilirim ulaş seni unutmak mümkün mü?" dedim boynuna atlayıp. ulaşı fark eden meriç ve bilge de hemen sarildilar. bize 'o da kim' diye öldürücü bakışlar atan ateş nerdeyse kalkıp dövecekti.

birden ulaş kocaman bir kahkaha atıp ateş'e döndü.

"birileri kiskanmiş"

dedi. Benim kulağima eğilip soruyu sormasına fırsat vermeden yanıtladım.  "sevgilim."

"anladım." dedi imalı bir bakışla. onu sana yar eder miyim hiç ulaş bey!

"merak etme yakışıklı, sevgilini yemem" dedi ulaş. ateş kolumdan tutup bir saniye izin isteyip beni dışarı çıkardı. ayağını yere vurup bir açıklama bekliyorum tavrını takındı. bu soruyu içerde de sorabilirdi. Saklım gizlim mi vardı? Neydi bu kocakarı edası tüm erkeklerdeki!

" evet o benim cocukluk arkadaşım ulaş"  dedim ve cevap vermesine izin vermeden arkamı döndüm ve ekledim; "ayrıca o eşcinsel". şaşkın bakışlarını sırtıma dikip başını iki yana salladı.

"sen ve arkadaşların. cidden garipsiniz."

iki saat sonra ulaş ile ateş iyice tanışmış sanki kırk yıllık dostmuş gibi davraniyorlardi. hatta bir ara iki dakikada ateş biseksüel mi oldu diye düşünmeden edemedim. ya saçmalamaya basladığımı fark ettigimde alkolu biraz fazla kaçırdığımı anladım. Bilgenin kullandigi arabayla nihayet eve gelebilmiştik.

"hadi gelin şişe çevirme" dedi meriç. herkes onaylayınca yere oturduk. Normalde olsa bıçak ,kan yahut acı veren herhangi bir şey sokardim oyuna. Ama bugün havamda değildim.

"peki yapmayan?" dedi ateş bana meydan okuyan bir tavırla. Kışkırtıyordu. Bu oyunlara gelmezdim ben.

"yapmayan atılır." Diye kestirip attım.  ilk meriç çevirdi ve bilge ile emire geldi.

"d. c." dedi kısaca. üşengeç diye geçirdim. o zaten oldum olası uzatmayı sevmemiştir.

"doğruluk" diye cevapladı.

"Gecen yaz bizi eve almamanın sebebi neydi?"

"Eve erkek atmıştım."  diye yanıtladı kısaca. Tahminlerinin doğru olmasının verdiği keyifle sırıttı emir. sıra bendeydi çevirdim. ulaş ile bana geldi.iste bundan korkuyordum. ulaşın bugün hayal gücünün kısıtlanmış olduğunu umdum.

"doğruluk mu cesaret mi? "

"Doğruluk." diye mırıldandım. Imali bir bakış fırlattı.

"Siktir o olmaz! Hay ben doğruluk diyen beynimi sikeyim!" Pisliğin tekiydi! Söyletmesine izin vermedim. Lanet olası geçmişim sanki heryerdeydi!

"Ben ve ulaş bir aralar çıkmış olabiliriz" diye gecistirdim.. duymamış ol. Lütfen duymamış ol!

"Ne!" Ateşe bakma diye uyardı beynim. Bakma!

"evet sıradaki çevirsin" diyerek beni soktuğu bu utancın içinden çıkardı. Gerçi ben utanmak ne bilmezdim ya neyse... Tanrının takdiri ya bir sonraki yine bize geldi. Ama bu kez sıra bendeydi.

"cesaret"

dedi daha sormadan. işin bitti! diye haykırdı bilinçaltım.

"tişörtünü bana ver" diye bağırdım.

"ne? ah er, ben biseksuel değilim. "

"dediğimi yap." üzerini çıkardıktan sonra kapı dışarı ettim ve bağırdım. bunu dikkatleri çekmek için yaptım. amacım;  bizim mahalledeki orospularin dikkatini ulaşa ait olan ve benim bile kıskandığım bedenine çekmek. sonuçta o bir gay ve kızlar ile arası iyi değil el sallayip önüme döndüm. küçük bir oyundu. Utanacaktı. Ateşe hesap verirken onun utanç bagirişları bana cesaret verecekti.

psikopat ve sadistWhere stories live. Discover now