"Hayır bir SADISTIM!!"

1.4K 31 3
                                    

bu bölümu @aylin_tilki arkadasimiza hediye ediyorum ve ayrica watpattaki bir arkadaşim olan @pamuksekerrrr e de burdan selamimi yolluyoruummm ♥♥aynı zamanda bu en uzun bölüm ;)

bunca senedir yapmaya çalıştığım şey..ölüm.. sonunda oldu mu.. bitti mi... tamam mı.. Artık sonsuza dek gözlerimi yummalı mıyım? ölümüm bu kadar basit ama ihtişamlı mı olacak.. gene dileğim gerçek oldu.. bu sefer acı hissettim.. ilk defa.. belkide bu kadardı.. iyileştim.. ve.. ve.. SONSUZA DEK VEDA ETTİM..

son kez açıp bakmak istesemde katilimin kim olduğunu öğrenmemeliyim belkide bu sefer bu acıyı kaldıramam..

******

gözlerimi açtığım gibi yattığım yerde ani bir şokla doğruldum.. çevreme baktığımda.. ah ama lanet girsin.. bana giren girmiş zaten hala ne konuşuyorsam.. ya ben şu lanet hastane denen yerden kurtulamıcak mıyım!!!

gene aynı yer.. ama bu sefer emre dizimde değil yanımda yatıyor. ay kıyamam ben onaa.. gözleri kan çanağına dönmüş.

LAN BEN ACABA ÖLDÜM MÜ??

bu düşünceden kurtuldum. omuz silktim. eğer öyle olsa bile çoktan öldüm yeniden doğamam..

saçları ile oynadim. Tüm kokusunu içime çektim.. dudaklarımla aşk dolu bir öpücük kondurdum boynuna.. uyuduğu zaman ne kadar masum olduğunu bi bilsee...

aklimdayken bi fotoğrafını çekiyim belki işe yarar..

telefonumun şifresini yazdiktan sonra retrica ile çektim bari güzel çıksın erkeğim.. ya ölmedim dimi..

lan bu niye uyanmiyo¿

derin uykusundan cesaret alarak sıkıca sarildim bedenine.. adeta 'beni bırakma' diye haykıriyordum. bu daha çok sevgi isteyen bir insanın acı çığlığını anlatiyor..

arkamdan bir el saçlarimin arasinda dolandı.ve bedenimi sardı. uyandığını anladım. kalkmaya çalışınca daha da sıkı sardı. bu sayede titrediğini fark ettim.

dağılmış gibi görünüyordu..fazlasıyla..

"beni bırakma.. Tüm hafta boyunca ağladım.. burdan kalkmadim, kalkamadım.. seni birakamazdim.. sana..  sana guvenmeli ve gitmemeliydim lanet olsun kendimden nefret ediyorum!!"

"bir suçun yok.. peki katilim kim?"

"katilin mi? erica yoo!! sakin bana kan gördüğünü söyleme!! bana bak sen vurulmadin!! hiçbirşeyin yok kan yok dikiş yok yara yok tamam mi bak yok!!"

"tamam. telaş. yapma. ne oldu ki?"

"vücudun acıyı çok fazla içinde yaşadığın için.. beynin tepki verdi.. ve.. 1 haftadır.. burdasın.."

"1 haftaa!!"

"Üzgünüm seni koruyamadim..ben debep oldum bunca acıya.. ben.. Özür dilerim.."

sessizce uzerimi değiştirdim ve çıkış işlemlerini yapıp eve gittik. sessizce yukarı çıktım. heryer cam.. olaylar film şeridi gibi önünden geçti. yerdeki kanı görebiliyorum..

"belki iyi bir yalancisin ama kanitlar var.. ben vuruldum dimi.. karnimda iz yok.. Çünkü.. sırtımda dimi.. gerçek olmasından korktuğum için dokunamiyorum.. beni vuran hapiste dimi.. kesin katilimde o orospudur. yalan de herşey. olmadi de.. ama oldu.."

fısildayarak konustum.. istemsizce gozumden yaşlar aktı.  gözlerim tekrar karanlık oldu. boş bir kuyu gibi tehlikeli ve sessiz..

sesten değil daima sessizlikten ve sessizden kork..

psikopat ve sadistWhere stories live. Discover now