ilaçlari almazsam..

935 29 4
                                    

752 okuyucu! müthişsiniz daha dün 473 dü sizi seviyorum yaa!! :D şimdi
Çok hastayım bu arada sevgilim benle konuşmadi git dedi bende zaten sinirden ağladım! ama sakinimm sakinim. sakinimm. tamam devam edelim sadistleriimm!!

birde karakterlerin isimleri ile oynadım:

aşkın emre isikdağ= emre ateş KORKUSUZ

bu bölüm emrenin ağzından:

yeni bir gün yeni bir umut demektir ya. benim için öyle olmadı. sanırım ilaçlarimi almadim.. gözlerimin yanmasına rağmen zorlukla acabildim. çevreme baktığimda onu göremedim lanet olsun nerdeydi bu!

yavaşça yatakta doğruldum. hemen bi tişört eşofman giyip merdivenlere yöneldim ki aniden başım döndü ve düşmemek için korkuluklara tutundum.

Şimdi sırası değil. Önce ericayi bul birak ilaçlari..

iç sesime uyup hemen toparlandim. dışarı çiktim ve arabama atladım. tabikide aynadan kendime bakmayida ihmal etmedim. aslında tatlı çocuğum yaa..

dah fazla oyalanmadan-off! nereye gidiceksin kafan harbi güzel! Dün erica arkadaşına gidecegini söyledi. neydii adii yaa.. he! dasy! numarasi olacaktı.

hemen aradum. 2. çalışda açtı.

"Merhaba dasy"

"Merhaba ateş"

"emree.."

"herneyse konu ne?"

"erica sizdeymiş gali-"

"ne? bizde değil dün aradiğimda alex ile buluşacağini soyledii.. ee tatlı çocuk oda kapti ericayi arti-"

"kes sesini ve adresi verr!!"

diye kükredim. alex. alex. alex. bu ismi defalarca zihnimde tekrar ettim..lanet olsun kimdi bu piç evladı!

".......'da buluşacaklar görüşü-"

daha fazla konuşmasına izin vermeden telefonu yüzüne kapattım. dasy kaltağinin verdiği adrese doğru sürdüm. kesinlikle karsinizda ilaçlarini almamiş sinirli bir emre varsa ki bu halimle ateşe dönüyorum psikopat çocuğa. arkanıza bakmadan kaçın!

bi saniyeliğine gözümün kararmasi sonucunda nerdeyse önümdeki direğe geçiriyordum.

tekrardan gaza yuklenip verilen adreste durdum. evet ordalardi! yalan olmasini dilerdim ama görüyorum işte karsımdalar!! hızla yanlarina ilerledim. hemen alex denen çocuğun  üzerine abandim.evet doğru duydunuz resmen abandim!! sürekli yumruklar atarken birden gözlerim karardı. nefesim daraldı. olduğum yerde yigilip kaldim.

"tanrım ateş aç gözlerini!! ateeeşşş benii duyuyor musuunnn!!!"

sesler uğultu gibi geliyordu bana. ölüm riskim vardı biliyordym ama o lanet herif ölmeden ölmek daha da acı heleki sen sevgin için ölüyorjen aldatılmakda adama koyuyor ya..

dediğim gibi moralim cok bozuk o yüzden kısa oldu affedin beni sinav haftam çalışmam lazim..

psikopat ve sadistWhere stories live. Discover now