6. Bölüm

6.3K 702 42
                                    

Taehyung günün yorgunluğu ile eve adımlarken takip edildiğini bilmiyordu. O biraz saftı. Önündeki koyu gölge irileştiğinde birinin ona yaklaştığını anlamıştı. Adımlarını hızlandırdı. Pek tekin yerler değildi buralar, özellikle de geceleri.

Sonunda omzunda hissettiği parmaklar yüzünden korkuyla arkasına döndü. Yüzünü maskeyle saklayan kendi yaşıtlarındaki çocuğu görünce geriledi. Olmasını gerekenden çok daha yakınında durmuştu çünkü.

Çocuk cebindeki eliyle bir kağıt çıkardı. Katlanmış kağıdı açtıktan sonra Taehyung'a gösterdi. Fakat ters tuttuğundan dolayı okuması zor olmuştu. Fark edince hemen düzeltti siyahlı. Taehyung kıkırdamıştı.

Kağıttaki  –yapmasını istediği- gibi ellerini açmıştı. Ona ne vereceğini merak ediyordu. Siyahlı Taehyung'un ellerini birleştirmiş cebinden turuncu lilyum yapraklarını çıkarmış ve avuçlarına bırakmıştı.

Taehyung avuçlarına dolan turuncu çiçek yapraklarını hayranlıkla incelediği sırada diğeri çoktan gözden kaybolmuştu. Onunla tanışmak istiyordu. Ellerindekini ceplerine doldurduktan sonra hızla evine ulaşmak için oradan ayrıldı.

Eve girdiğinde kısa bir araştırmayla öğrenebildi kendine verilenin turuncu lilyum olduğunu. Bunun anlamı 'sen özelsin'di. Bu yaptığı çok fazla değil miydi?

MystérieuxHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin