20. Bölüm

2.1K 248 47
                                    

Taehyung dün gece planladığı gibi gitmese de elde ettiği fırsatı değerlendirerek cebine sakladığı dörde katlanmış kağıdı almak için doğruldu. Jungkook'un uyku halini izlemeyi ne kadar istese de gitmesi gerekiyordu, bir an önce. Kot ceketinden aldığı mektubu yatağının ucuna koyup son kez baktı sevgilisine. Birkaç damla yaş süzüldü gözlerinden. Hiç becerememişti vedaları, şimdi de yapamıyordu.

Ellerini tuttu nazikçe, uyanmamasına dikkat ederken avuç içlerini öptü usulca. Daha sonra gözlerini ve dudaklarını. Öyle üstüne titriyordu ki üstüne kendi dahi hissetmiyordu onu. Gözlerini sildi elinin tersi ile. "Özür dilerim." diye fısıldadı kapıyı kapatmadan önce.

"Üzgünüm Jungkook. Bildiğin ya da bilmediğin -en azından tahmin ettiğin- durumdan dolayı gidiyorum. Sana nereye ne zaman gideceğimi söylemeyeceğim. Muhtemelen benimle gelmek isteyeceksin ama gerçekten yalnız kalmaya ihtiyacım var. Bu duygu, kaldırabileceğim gibi değil. Çok ağır geldi, nefes alamıyorum.

En iyisi buradan gitmek gibi şimdi. İlerde seni bıraktığım için fazlasıyla pişman olacağımı adım gibi biliyorum, yine de gidiyorum Jungkook. Bunu anlatamıyorum. Bir insanın tamamıyla benim yüzümden kendi canına kıyması, özellikle de bunu benim gözlerimin önünde yapması katlanabileceğim bir şey değil. Bahçede onu gördüğüm ilk zaman geliyor aklıma, düşeceğim sırada o tutmuştu hatırlıyorsan. Kantinde Hoseok hyungla birlikte onunla da konuştuğum zaman, dolabımın içine koyduğu kutu ve içindeki yazılar, beni senin yanından alıp götürüşü -o zamanlar bilmiyordum sevgilim üzgünüm-, bir çoğu... Her yerde aklıma geldikçe omuzlarımdaki yük daha da ağırlaşıyor. Güçlü değilim Jungkook. Bunları kaldırabilecek kadar güçlü değilim.

Bencillik yapıyorum fazlasıyla, farkındayım. Henüz çok bir şey yapamadığımız ilişkimizi başlamadan bitirmek... Benim için de oldukça zor. Sana bekle demeyeceğim, döner miyim bilmiyorum ya da bekler misin.

Jungkook, bugün muhtemelen fazlaca eğlenmiş olmalıyız. Çünkü bunu sana teşekkür anlamında yapacağım biraz da. Şimdiye kadar benim için yaptıkların paha biçilemez güzellikteydi. İçimde hiçbir şey kalmasın istemiyorum sana dair, sana olan sevgimi, aşkımı hissetmelisin. Lütfen sevgilim bunun için beni suçlama. Seni seviyorum."

Kim Taehyung

MystérieuxOnde as histórias ganham vida. Descobre agora