Müthiş bir yazar olduğum için size özet yazdım 🌼

2.2K 158 9
                                    

Bir süredir bölüm atmadığımdan unutmuş olma ihtimalinize ve de biraz karışık gibi geldiğinden şimdiye kadar olan durumu özetlemek istiyorum.

Öncelikle Jungkook, Taehyung'un bulunduğu/bulunabileceği yerlere notlar -şiirler- bırakarak onun ilgisini çekmeye çalıştı. Daha sonra tanıştılar ama Taehyung onun not bırakan kişi olduğunu bilmiyordu. Arkadaşlıklarını sürdürdükleri zaman içerisinde Taehyung'un ondan hoşlanmasını sağlayan Jungkook bir gün Taehyung beğendiği kitabı okurken -aynı zamanda Jungkook'un da en sevdiği kitap- hoşlarına giden bir mısrayı Taehyung'la birlikte söyleyip aşkını ilan etmiştir. Hislerine karşılık alan ikili sevgili oluyorlar.

Olanların öncesinde Taehyung'u bu denli iyi tanıması için bir takip süreci oluyor Jungkook'ta ama hikayede bu kısmı anlatmadım. Yani direk notları yazdığı zamandan itibaren okudunuz.

Son bölümlerde ise Taehyung'un başka birinden aldığı küçümseyici(?) mesajları gördünüz. O şeylerin tamamı Yoongi tarafından yazılmıştı. Yoongi, Taehyung'un küçükken yaşadığı hafıza kaybı sonucunda geçmişinden tamamıyla sildiği ilk aşkıdır. Yoongi, Taehyung'un aksine özellikler taşıyan bir çocuk olduğundan o zamandan sonra kimseyi sevememiş, dost dahi edinememiş ve sürekli Taehyung'u uzaktan sevmiş/korumuştur.

Bir zaman sonra Jungkook'u fark etmiş, Taehyung'u kendince ona emanet edip, yaşamına son vermiştir. Bunu son kez sarılmak için çağırdığı Taehyung'un gözlerinin önünde yapıp, gitmeden önce her şeyi anlattığını düşündüğü bir mektubu ona vermiştir. Mektubu bir bölüm önce okudunuz.

Taekook'la kalın!

MystérieuxWhere stories live. Discover now