8. Bölüm

5.7K 576 60
                                    

Taehyung arkadaşları ile adının Jungkook olduğu çocuğun kafesine gelmiş köşede kafeye hakim olan müziği dinliyordu. Bu şarkı fazlasıyla hoşuna gitmişti. Telefonunu çıkarıp şarkı sözlerinin bir kısmını internete yazıp arama yaptı. Şarkıyı daha sonra da dinlemek için telefonuna indirdi.

Gözleriyle Jungkook'u aramasına ve gördüğü zamanda kaçamak bakışlarla süzmesine anlam veremiyordu. Kabul, Jungkook gördüğü kadarıyla hoş karaktere sahip olmasıyla birlikte ilgi çekici bir yapıya da sahipti fakat bir şekilde kendini ona yakıştıramıyordu. Hem onun hemcinsine ilgi duyup duymadığını bile bilmiyordu. Böyle düşünmesi anlamsızdı.

Kafede yayılan yeni sesin kendine ait olduğu fark ettiğinde gözlerini kocaman açmış arkadaşlarına soran bakışlar atıyordu. İçlerinden biri ellerini teslim olmuş gibi kaldırıp başını iki yana sallıyorken karşı taraftan Taehyung'u izleyen Jungkook'u  işaret etti.

Başını çevirip o tarafa bakınca Jungkook'un kendisine doğru geldiğini gördü. Zorundaymış gibi samimiyetsiz bir gülümseme sundu. Şu an bu durumu fazlasıyla tuhaf buluyordu.

Jungkook geldiğinde Taehyung ayağa kalkmıştı. Bunu fırsat bilen küçük, büyüğüne sarılıp, burnunu boynuna sürterek kokusunu içine çekmişti. Bir süre öyle kaldıktan sonra Taehyung'un arkadaşlarından birinin kötü bakışlarından rahatsız olup ayrılmıştı.

Taehyung, Jungkook'un bu hareketiyle afallamış, gergin bir gülümseme daha sunmuştu. Jungkook şarkı için basitçe bir açıklamada bulunmuş, internette arkadaşının bulduğunu söylemişti. Ama sorun şu ki Taehyung kanalında hiç bu şarkıyı seslendirmemişti. Yine de üstelemedi.

Kısa süre sonra Jungkook gittiğinde Taehyung'a mesaj gelmişti. Hala Taehyung'un seslendirdiği şarkılar kafenin loş havasını titretirken o telefonunu açtı. Anonim gelen mesajı okumak için birkaç tuşa bastı.

"Şimdi senin şarkın tekrarlanıyor ve ben senin kalp atışlarında dans ediyorum."

Bunları yazanın kafeden biri olduğunu kesinleştirirken zihninde, etrafa ciddi bakışlar attı. Ve bir dakika Jungkook dans pratiği yapmaya gittiğini söylemişti.

Taehyung'un söylediği şarkı:

Hey, tanrı neden devam ediyor?

Bizi yalnız hissettiriyor, oh hayır.

Tamamen yaralansak bile

Eğer berabersek gülümseyebiliriz.

Bu sokağın sonunda yalnız yürüyebiliriz.

Üzerine basacak mısın, ne olursa olsun?

Bazen yorgun ya da hasta olabiliriz.

Sorun yok, ben yanındayım.

Eğer sen ve berabersek

Gülümseyebilirim.

Uçmak istiyorum,

Ama kanatlarım yok.

Ama senin elin,

Benim kanatlarım olacak.

Karanlık ve yalnız şeyleri seninleyken unutmak istiyorum.

Bu kanatlarım acıdan geliyor.

Ama o kanatlar beni ışığa yükseltiyor.

Yorgun ve hasta olabilirim.

Ama elimden geldiğince uçacağım.

Bu yüzden artık korkmayacağım.

Elimi tutar mısın?

Eğer sen ve ben berabersek

Gülümseyebilirim.

MystérieuxTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang