10. Bölüm

4.5K 490 76
                                    

Jungkook dağınık odasının ortasındaki yatağında sevgilisiyle –ki bu bilgisayarı oluyordu- oturuyordu. Taehyung'un kanalındaki bütün videoları bir kez daha ezberlemiş, her gülüşünde tekrar tekrar erimişti. İçinde kalan kırıklıkla burukça gülümsedi. Ona da böyle gülümser miydi?

Ezberlediği ses tınısı odasını doldururken ekranda beliren yeni video güncellemesini fark etti. Fakat başlığı onu heyecanlandırmamıştı. Bu da neydi böyle?

'Yeni Sevgilimle Tanışma'

Okuduğu şeyle şok olan genç çocuk, dolan gözlerine aldırmadan videoya tıkladı. Yanlış anlamış olmayı diledi. Videonun içeriğinde Taehyung, turuncu saçlı bir çocukla konuşmuş, şakalaşmış ve oyunlar oynamıştı. Yaklaşık on beş dakikalık videonun sonunu izleme gereği duymamış, ilk on dakikasında bırakmıştı. Hata yapmıştı.

Kafasını dağıtmak için dışarı çıkmaya karar verdi. Üstüne uygun bir şeyler geçirmiş, converselerini giyip evden ayrılmıştı.

Okulun yanında –Taehyung ve arkadaşlarının her zaman takıldığı- olan kafeye girip siparişlerini aldı ve köşedeki masalardan birine oturdu.

Sonrasında anlayamadığı bir şey oldu.

Mavi bir post-it.

Kafası karışmış bir şekilde etrafı süzdü, 'gerçekten tuhaf hissettiriyor' diye düşündü.

Taehyung'un tanıdık el yazısı ile heyecanlandı. Karton bardağa yapıştırılmış kağıt parçasını olduğu yerden söktü. Kağıdın üstünde '724148201001' yazıyordu.

Anlam veremediği için dudaklarını büzüp düşünmeyi denedi. Konuşmaya ihtiyacı vardı. Kime gideceğini de biliyordu.

Ceketini, telefonunu ve post-iti aldıktan sonra hızla çıktı kafeden. Birkaç rakamı tuşladıktan sonra ezberlediği numarayı aradı.

"Hyung."

-

-

-

-

-

Taehyug yüklediği videodan sonra yaklaşık yarım saat kadar küçüğünün yorum yapmasını bekledi. Ekrana bakmaktan başka hiçbir şey yapmadan geçirdiği bu süre zarfından sonra telefonuna gelen mesajla evden ayrılmış, arkadaşlarının bulunduğu kafeye gitmişti.

Beklemeyi bırakıp harekete geçme kararını ise yine arkadaşlarından almıştı. Biri hariç hepsi ona yardımcı olmuştu. O ise uykusu olduğunu söylüyordu.

Belirlediği rakamları mavi post-ite yazıp görevliye vermişti. Dışarı çıkıp girişi görebileceği bir yere saklandı. Tuhaf bir şekilde geleceğine emindi.

Kısa süre sonra içeri giren bedenle gülümsedi. Bundan sonrasını Jungkook belirleyecekti.

MystérieuxHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin