beş.

6.6K 540 101
                                    

👉


Son yayımladığımız videoya yine olulu yorumlar gelmişti.

O videoda Suga olmasa ve video'nun sonunda 'SWAG~~' diye bağırmasa daha hoş olabilirmiş ki , neyse.
Her gün yaptığım gibi canlı yayın açtım. Hayranlarım benim hayatımın bir parçasıydılar , onları kardeşim olarak görüyordum.
Eğer youtuber olmasaydım , sıradan bir hayatım olacaktı. Beni seven insanlar olmayacaktı , belki de kendi neşeli kişiliğimi bulamayacaktım.

İzleyici sayısı 1 Milyon'u geçtiğinde sandalyeden kalkıp zıplamaya başladım. Alt komşu falan , umrumda değildi. "SİZİ ÇOK SEVİYORUM !!" diye bağırdım. Sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıp sandalyeme geri oturdum.

"Evet~~ Bugün ne yapsak ?" dedim ve gelen yorumlara bakmaya başladım. 'Bize çocukluğunu anlat !' Gülümsedim. "Çocukluğum ? Peki , bu gerçekten harika bir konu." Öksürdüm. "Fazlasıyla hareketliydim. Anaokulunda , ilkokulda ve ortaokulda manyak gibi sıradan sıraya atlar, öğretmenin sinirini bozardım..! Sakın benim gibi olmayın ! Ya da isterseniz olun. Gerçekten eğlenceli." Kahkaha attım. "Şimdi ise Lise ikinci sınıftayım. Hari ile aynı sınıftayız ve öğretmenin sinirini beraber bozuyoruz. Ona rağmen notlarım iyi. Ee , başka konu ?"
Yorumlar daha da çok gelmişti. 'Suga video boyunca sana gülüyordu.' Yorumu es geçtim. Böyle bir şey yaptıysa sinir etmek içindir. 'Unni , neden bu kadar güzelsin ?' Dalgaya aldım. "Ben güzelsem benim canlarım da güzeldir." dedim.
Kapı çaldığında kamerayı da alıp kapıya ilerledim. Arkayı çekecek şekilde ayarladım ve kapıyı açtım.
Ekranda Hari gözüktü. "Selam~~" dedi elini sallayarak. "Canlı yayın demek ha , bensiz." dedi ve alnıma vurdu. Kamerayı ona uzattım. "Al biraz da sen çek." Mutfağa girdim.

"YeonSu ! Jimin arıyor !" dediğinds kolarak salona geri girdim.
Canlı yayındayken aramayı yanıtlayıp hoparlöre aldım.

"Yeon Su-yah!"

"Jimin-shi , canlı yayındayız !" Yorumlarda Jimin oppası için ölüp biten kızları görünce kıkırdadım. "Seni görmek için ölüp bitiyorlar Jimin-ah !" diye bağırdım. "Jimin canlı yayın aç !" diye ekledim.

"YeonSu bir beni dinlesene sen ! Suga hala ses kaydı yapmak istiyor." Salakça bir tip takındım.

(bknz : gif)

"Neden ki ?" diye sordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Neden ki ?" diye sordum. "Bilmiyorum , onunla görüşmemiz gerekiyor anlaşılan." dediğinde başımla onayladım.
" Tamam o zaman geçenki yere geliyorum." dedim ve kapattım.
Kamerayı eline alıp devam eden Hari'ye baktım. O devam ederdi.
"Hari ben senin telefonunu alıyorum." dedim ve onayladığında evden çıktım.

••

Sokakta ilerlerken ağzımın üzerine kapatılan el ile tepinmeye başladım.
Lanet olsun , sanırım kaçırılıyordum.
Eğildim ve ellerden kurtulup kolunu çevirdim. Ek olarak da karnına tekme atıp yere düşmesini sağladım. "Kimsin ?" diye sordum ayağımı karnına koyarak. Kapşonu düştüğünde de tanıyamamıştım. "Bir fanın." dedi ayağımın altındaki salak. "Sasaeng fanım ama." dedim ve karnına tekme atacakken duraksadım. Ona vuramazdım. Çünkü fanımdı. Hangi tür olursa olaun fanımdı ve ben fanlarına zarar veren biri değildim. Ayağımı tutup çektiğinde düşecek gibi oldum ama bir tekme geçirip o yere koşmaya başladım.
Nefes nefese içeri girdim ve bana merakla bakan Suga ile göz göze geldim. "İyi misin ? Ne oldu ?" dedi ve elini sırtıma koyup sıvazladı. Sırtımdan içime yayılan elektrik ile titredim. "Yah iyi misin ?" dedi tekrar. "Kaçırılıyordum da , iyiyim şimdi." dedim ve dikleştim. "Kim kaçırıyordu ?" dediğinde cevapladım. "Sasaeng'in biri." Hızla kapıyı açıp dışarı çıktı.
İki saniye içinde terli terli geldiğinde şaşırdım. Kollarımı göğüs hizamda birleştirdim. "Naptın şimdi ?" Başını sağa eğdi. "Adam dövdüm." dedi ve Jimin'in yanına gittik. "ChimChim-ah !!" dedim ve yanına oturdum. Suga'da karşımıza oturdu.
"İkinizin de sesi harika ve bende çok iyi rep yapıyorum hadi daha çok video çekelim." diyerek kestirip atan Suga'ya ağzım açık baktım. "Kafan iyi mi Suga ?"

PAYLAŞMASAM ÖLÜRDM İDKFLSKKFD

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

PAYLAŞMASAM ÖLÜRDM İDKFLSKKFD

youtube || min yoongiWhere stories live. Discover now