on beş.

4.1K 407 29
                                    


Yüzüme masum masum bakarken yakın olan yüzlerimizi biraz daha yakınlaştırdım. Burunlarımızı birbirine sürtüp uzaklaştığımda siniri bozulmuş bir ifadeyle yüzüme bakıyordu. Ekranımı kilitleyip telefonu kenara bıraktı ve yüzüme iyice yaklaştı. "Neden böylesin ?" dedi kısık sesle. "Neden beni sevip sevmediğine emin olamıyorsun?" dediğinde olduğum yerde kaldım. Hareket edemiyordum. "N-nerd-"
"Gözlerin her şeyi anlatıyor. Ve o kadar parlaklar ki..." Dudağıma kısa bir öpücük kondurdu. "...onlara bakmaktan gözümü alamıyorum." dediğinde kıkırdadım.
Gerilmiş dudaklarıma bir öpücük daha kondurdu. "Bir de gülüşün. Beni fazlasıyla baştan çıkarıyor." dediğinde öpmemesi için dudaklarımı birbirime bastırdığımda gülümesedi. "Davranışların. Ne kadar baştan çıkarıcı davrandığını bilmiyorsun." dedi ve elini belime koydu. "Kişiliğin. Beni de en çok sana çeken şey." dedi ve dudaklarımı yavaşça öpmeye başladı.
Ayrıldığında sarıldı ve derin derin nefesler aldı. "Kokunu seviyorum." dedi. "Ben cidden seni seviyorum , hayır , ben sana bağımlıyım YeonSu." dedi ve daha sıkı sarıldı.
"Seni seviyorum Yoongi." Ağzımdan dökülen kelimeler doğrulardı. Bazen farkında olmadan hareketler yapardınız , ama doğrular onlar olurdu.

youtube || min yoongiWhere stories live. Discover now