yedi.

5.1K 457 49
                                    

Gözlerimi açtığımda koltukta değil bir tane yataktaydım. Gözlerimi kırptım ve esneyerek yataktan kalktım. Merdivenlerden aşağı indim ve masanın başında elindeki telefona bakan Suga'ya sırıttım. Ben niye ona sırıtıyordum ?

En azından Suga ayrı dünyadaydı ;farketmemişti. "Günaydın~" dedim . İsteyerek dememiştim. Ağzımdan kaçmıştı. Ağız alışkanlığı. Yoksa neden dün akşam beni klişece öpen birine selam vereyim ?
"Sana da günaydın YeonSu-yah ~~" Elindeki kamerayı bana çevirdiğinde gülümsedim ve kameraya içtenlikle el salladım. "Saat kaç ?" Soruma cevap verdi. "7:00." Esnedim. "Çok erken kalkmışım." dedim ve kendimi kenardaki koltuğa attığımda kamera hala beni çekiyordu. "Nasıl video çekicem ben~?"
"Cover yayınlayacağız ya." dediğinde sevinçle gülümsedim. "Uyuyacağım yey!" dedim ve gözümü kapatım elimin yüzüme düşmesine izin verdim. "Yah , ben niye yukardaydım ?" Suga kamerayı kendine çevirerek cevap verdi. "Başının ağrıdığından şikayet ediyordun, yukarı çıkardım." dediğinde başımla onayladım. "Sağol."
"Sorun değil." Gözlerim kapalıyken kendimden geçmiş olmalıydım.

••

"YeonSu!"

Sıçrayarak uyandım. "Ne var?"
"Kalk hadi , okula gitmeliyiz !" diye beni dürten Jimin'e baktım. "İstemiyurum." O kadar uykum vardı ki konuşamıyordum bile.
Ne ara kalkıp giyindim ve okula geldim , bilmem ama gelmez olsaymışım.

  Okula yeni öğrenci gelmişti. Bilin bakalım kim ?

Tabii ki de SUGA !

En azından bizim sınıfımızda değildi. Neden onu sevmediğime gelirsek ? İyi biri, ama bana karşı gerçekten ilk öpücük çalmada dünya markası.
İlk öpücüğüm sevdiğim birinden olmalıydı.Klişe de olmamalıydı.
İleriden bana göz kırpan Suga'ya göz devirdim. Ben bütün bunları çekecek ne yapmıştım ki  ?

youtube || min yoongiWhere stories live. Discover now