on bir.

4.3K 439 79
                                    


"Sana karşı ne hatam oldu," derin bir nefes alıp verdi. "söyler misin ?" dediğine başımı hızla sıradan kaldırdım ve yüzüne baktım. "İlk öpücüğüm , hiç ama hiç hiç hiç haz etmediğim birine gitti! Üstelik klişe şekilde." dedim ve başımı tekrar sıraya koydum. "YeonSu komiksin." dediğinde alnını ittirdim. Saçları savrulmuştu ve yakışıklı görünüyordu.

Aklını başına al YeonSu.

"Nasıl komiğim , ben oldukça ciddiyim ! Sen erkeksin hayatında kaç kızı öptün bilmiyorum ama bu olay benim için oldukça kötü bir şey." dedim ve onu itekledim. "Kalk şuradan !"

Kalkmamakta ısrar edince daha çok ittirdim. "Kalk ya." Tam ittirecekken burunlarımız birbirine sürtmüştü. Kendimi geri çekecekken kolumu tutup daha çok dibime girmesiyle eridiğimi hissettim.

Aldığı ve verdiği soluklar yüzüme işgal ediyordu. "Kes şunu." dedim ve kafamı geri çekecekken yine yaklaştı. "Suga kes şu-" diyemeden...

Yine dudaklarımın üstünde bulunan yumuşak dudaklarla nefesim kesilmiş ve gözlerim kapanmıştı. Kötü hissettiriyor diyemezdim ama içten içe beni kırıyordu. Hayatımda büyük bir yanlış yapmış gibi hissetmem gerekirken , dünyanın en doğru şeyini yapmış gibi hissediyordum.

Yüzlerimiz uzaklaştığında sinirle elimi sıraya vurdum. "Şunu yapma dememiş miydim ?" O ise gülerek yüzüme bakıyordu. "Aish , bir garip oldum." Bunu sesli söylediğimi anlamam geç olmamıştı. İçimden söylesem daha iyi olabilirdi.

"Şimdi kalkar mısın ?" dediğimde başını sağa sola salladı. "Hayır." dediğinde sinirle soludum. "Neden böyle yapıyorsun ?" diye sordum. Eğer yapıyorsa bir sebebi olmalıydı ki yoksa bu Suga tam bir dengesiz youtuber olarak tarihe geçecekti. "Yapıyorsan bir sebebi olmalı. " dediğimde konuştu.

"Bir sebebi var." dedi ve ayağa kalktı. Bende karşısında durdum. Hafiften yüzüme eğildi ve dalga geçermiş gibi başını sağa eğdi. "Ben bir erkeğim Yeonsu." dedi ve bir kez daha dudaklarıma baktı. Sonra tekrar gözlerini gözlerimle birleştirdi. Ardından sınıftan elleri cebinde çıkıp gitti.

Neyin kafasını yaşadığı bilinmez ama ben sinirden kuduruyordum.

youtube || min yoongiTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon