bölüm yirmi ➡️

3.7K 318 29
                                    

  👉   


Kollarımı Yoongi'nin boynundan ayırıp kapıya ilerledim. Kapı deliğinden bakınca-

"S*ktir..." diye mırıldandım. Annem , Japonya'dan dönmüştü ve şuan kapının önündeydi. Kapıyı açtım. "Anne ~~" dedim kollarımı boynuna doladım. Arkadan Yoongi çıktı ve anneme gülümsedi. Saygıyla eğildi. Kimin sevgilisi tabii saygılı olmalı.

"Merhaba. Ben Yo-" Annem onun sözünü kesti ve ellerini çırparak zıpladı. "Biliyorum Suga-sshi. Japonya'da çok ünlüsün. Sanırım video falan çekiyordunuz." dedi işaret parmağını bir bana bir de Yoongi'ye çevirerek.

"Ah,hayır biz çıkıyoruz." dedi Yoongi sırıtarak. Ben ise tükürüğüm boğazıma kaçtığı için öksürmeye başlamıştım. Annem sırtımı sıvazladı ve kulağıma fısıldadı. "Kaçmaz bu fırsat ya evlenin ya da evlenin." dedi ve kıkırdadı. "O zaman ben gideyim." dedi annem. Zaten normalde burada oturmuyorlardı. Kendilerine ait iki sokak ötede başka bir evleri vardı. "Tamam anne . Seni seviyorum~" dedim ve yanağından öptüm.

Çıktıktan sonra da kapıyı kapattım. Arkamı döndüm ve yüzümün önünde bana sırıtan bir adet Yoongi gördüm.

"N-ne var ?" dedim hafiften kuruyan saçlarına bakarak. Dudağımı hızlıca öpüp geri çekildi ve kahkaha attı. "Evlen ya da evlen mi ? İyiymiş." dedi ve tekrar güldü. "Nasıl duydun ?" diye bağırdım. "Annen fısıldayamıyor." dedi ve gülerek kendini koltuğa attı.

Evet , yerin dibine girmiştim.

Ve evet , sebebi annemin fısıldayamamasıydı.

Koştum ve koltuğun üzerinden ani bir şekilde Yoongi'nin üstüne atladım. Ne olduğunu şaşırmış bir şekilde gülmeye başlamıştı. İki kere kafasına sertçe vurdum ve salonun diğer ucuna gidip bağırdım.

"Yoongi beni , yakalıyamaz ki !" Ayağa kalkıp üstünü silkeledi ve gülümsedi. "Sen öyle san." diye mırıldandı ve üstüme doğru koşmaya başladı. Acele ile koşuştururken sehpanın bir kenarına geçtim. Hemen karşımda o vardı.

Sağa doğru koşacak gibi yaptım ama sola koştum. Uzun bir süre devam ettik. Yoongi bunun sonu olmayacağını anlamış olmalı ki üstüme atladı.

Kollarıyla beni sarmalamışken ben ellerimi yüzümün yanında tutarak tepinmeye başlamıştım. "Bırak~~" dedim ama ona bırakmamakta çok ısrarcıydı. Kollarını daha da çok sıktı ve başını boyun girintime sokup derin derin nefes aldı.

"Seni çok seviyorum YeonSu-yah~~" Şirinliğine kıkırdadım. "Bende seni~" dedim ve ıslak saçlarına bir öpücük kondurdum. "Çok tatlısın sen." dedi ve başını kaldırdı. "İyi ki seni sevmişim."

"İyi ki seni sevmişim Yoongi'm."

youtube || min yoongiWhere stories live. Discover now