bölüm yirmi bir ➡️

3.5K 267 72
                                    

  👉 👉 👉   


"Bugün de video çekecek misiniz ?" Kahvesini yudumlayarak konuşan Hari'ye baktım. Ardından Yoongi'ye döndüm. "Çekecek miyiz ?" Kahvesinden bir yudum daha aldı ve omuz silkti. "Bana farketmez." Birleşmiş ellerimizi havaya kaldırdı ve gülümsedi. "İstediğimi aldım ben." dedi ve bir yudum daha aldı. Bende kahvemden yudumladım.

Yoongi'nin ailesi ile ailelerimiz tanışmış ve biz nişanlanmıştık. Mucizedir ki aynı üniversiteyi kazanmıştık.

Yaklaşık 2 yıldır çıkıyor , 2 haftadır da nişanlıydık. 19.yaşımıza girdiğimizde nişanlandık ve ayrı bir eve çıktık.

"Ee siz ?" dedim Jimin ve Hari'ye. "Biz nişanlandık bile ama siz hala birbirinize açılmadınız bile." dedim ciddi bir şekilde. "Oysa ki birbirinizden deli gibi hoşlandığınızı adım gibi biliyorum." dedim ve Jimin'i Hari'ye kaçak kaçak bakarken yakaladım. "Bir an önce çıkın artık. Sizinle uğraşmaktan yoruldum." dedi Yoongi bıkkınca. Başımı omzuna koydum ve gülümsedim. Kafasını hafif sağa eğerek benim kafamın üzerine koydu.

Çift tişörtlerimizle de harika görünüyorduk biliyordum. Etrafımızdaki herkesin içinde sohbet konusu olduğumuz ve magazin sitelerinde de en başta haberlerimizin olması da reddedilemez bir gerçekti.

Şu an çevremizdeki insanlar ; 'ne kadar da tatlı bir çift.' diye mırıldanıyordu. Kahvemi masaya bırakıp , kollarımı Yoongi'me doladım. O da aynı şekilde kollarını bana doladı ve dudağımı öptü. Ben sırıttım. O da en sevimli gülüşlerinden birini sundu bana. "Yah , sahile gitmeye ne dersin ?" diye sorduğunda sırıttım. "Ta Busan'a ?" dediğimde başını salladı. "O kadar da uzak değil." dediğinde hak verdim. "Gidelim."

..

Bana kaykay öğretme konusunda çok ısrar ettiği için bende onu kıramamıştım. Elimi tutmuş ve tam da kayalıkların yanındaki o düz zemine kaykayı atmıştı.

"Şimdi tek elini omzuma koy." dediğini yaptım ve tek elimle omzunu tuttum. "Şimdi de tek ayağını kaykaya koy." dediğini yaptım. "Şimdi de diğer ayağını koy." Göz devirdim. "Benimle dalga mı geçiyorsun sen ?" dedikten sonra dediğini yaptım. Sevimlice baktı. "Sadece can güvenliğini sağlamaya çalışıyordum." dediğinde sırıttım. "Üzülme , bilmiyordum." dedim ve ekledim. "Şimdi ?" dedim. "Şimdi sadece bana tutunarak dengeni sağlamaya çalış." dediğinde uyarak boştaki elimi sağa doğru açtım. Tek elini belime koydu ve yavaş yavaş ilerlemeye başladık.

Bu çok eğlenceliydi. Ben arada kahkaha attığımda Yoongi gülüyor , düşeceğimi anladığında belimdeki elini sıkılaştırıyordu.

En son düşeceğim sırada düzgün tutamamıştı ve kaykay ayaklarımın arasından kayıp giderken ben onun kolları arasında kalmıştım. Dudağıma saf bir öpücük kondurdu ve mırıldandı. "Hep benimle kal Kim YeonSu." Dudağına daha uzun bir öpücük bıraktım. O benim der gibiydi , sevgi barındırıyordu. "Hep benimle kal Min Yoongi."

  👉 👉 👉   


youtube || min yoongiWhere stories live. Discover now