altı.

6.2K 519 137
                                    

 
Tekrar zorla stüdyoya atıldığımızda bıkkınlıkla nefes verdim. "İstemiyorum ama ben !" demwme rağmen Jimin kulaklığı kulağıma taktı. "3 dakika 30 saniye YeonSu. Sakin ol." dediğinde tepindim. "Banane !!" Kameranın ışıklarını görünce hemen el salladım. Ne olursa olaun beni sevenlere aynı sevgiyle karşılık vermeliydim.

Müzik tekrar kulaklarıma doldu.

"We don't talk anymore,
We don't talk anymore ,
Uhh ,
We don't laugh anymore
Like we used to do..."

Bitişinde kulaklığı yerine bıraktım ve bıkkınca nefes verdim. Kayıt bitmişti ve mutlulukla montuma ilerledim. "Ben gidiyorum." Suga durdurdu. "Bu saatte mi ?" dediğinde göz devirdim. "Evet." Kapıya ilerlerken sürüklenip koltuğa atıldığımda tepindim.
"Jimin aah !!!!!!!!" Çığlığım odada yankılandığında Jimin geldi.
"Ne var ne ne ne ne ???!" Korkuyla koltuğa sinmiştim. "Y-yok bir şey." dediğimde sinirle içeri gitmişti. "Bugün burada kalsan iyi edersin." dedi ve gitti Suga'da. Ben ise olduğum koltukta sinir krizi geçiriyordum.
Çalan telefona baktım.
Ben beni mi arıyordum ?
Ah , bu Hari'nin telefonu.

"Alo ?"
"Neredesin sen ya ?"
"Bu akşam burada kalacağım , ev sana emanet. Seni seviyorum baybay."
Telefonu yüzüne kapatıp Suga'nın yanına gittim.

"Senim benimle derdin ne ?" Kafasını bana çevirdi ve umursamaz bir bakış attı. "Ne demeye çalışıyorsun ?" dediğinde göz devirdim. "Dün attığın mesajlar , bugünkü davranışların... Dengesiz misin nesin ?"Kıkırdadı. "Sana sinir oluyorum ve kafanı karıştırmak için yapıyorum , tamam mı ?" dediğinde derin bir nefes verdim. "Tebrikler o zaman , başardın." dedim kapıya ilerledim.

Bunları daha fazla çekmek istemiyordum.

Montumu üzerime geçirip soğuk geceye adımımı attım.
Taksicinin beni getirdiği yoldan geriye... Uzun sürecekti. Tekrar içeri girdim.
Lanet olsun ki gidecek yerim bile yoktu şu anlık.

Jimin'in üzerime fırlattığı yastık ve örtü ile yerimde sıçradım. "Burada yat. Ben üst katta yatacağım." dedi ve merdivenlerden yukarı çıktı.
Yastığı koltuğun bir kenarına koydum ve uzanıp örtüyü de üzerime serdim.
O sırada Suga müzik yapıyordu ve müziğin sesi kulaklarımı cazırdatıyordu.
"Kıs şunu." dedim sertçe. Sandakyesinde dönerek bana seslendi. "YeonSu, susar mısın ? Video çekiyordum ve alt üst ettin." dediğinde mırıldandım. "Canıma değsin."
Videoyu tekrar başlattığını işaret eden konuşmasıyla yine bozmak geldi içimden.
"Sesin iğrenç."
Sinirle bir kahkaha attı. "Lütfen sus ! Yalvarırım sus !"dediğinde yine mırıldandım. "Susmak gibi bir niyetim yok." Çünkü seninle uğraşmak fazla eğlenceli.
Neşeyle ellerini kameraya salladı ve konuştu. "Bugün size en son yaptığım müziği göstermek istiyorum. Bunu bir ay içinde zorl-"
"Bir ay mı oha !" diye bağırdığımda sinirle kalktı. "Ben sana konuşma demedim mi ?!" Yanıma yaklaştı ve bir kolunu koltuğun sırt kısmına , diğerini de kafamın yanına koydu.
Yüzüme iyice ve iyice eğildi. Yüzlerimiz çok yakındı , klişe olacaktık. "Neden sürekli konuşuyorsun ?" diye fısıldadı yüzüme doğru. Durumu dağıtmak için hızlıca konuşmaya başladım.
"Seni sinir etmek sandığımda daha eğlenceliydi , yani sürekli sinir olup bağırıyor çağırıyordun ve komik oluyordun ayrıca sana çok uyuz olduğum için de böyle bir şey yapmış olabilirim tabi yani seni sinir etmek muhte-"

Dudağımın üzerindeki baskıyla gözlerimi büyüttüm. Baya öpüyordu. Eğilmişti ve şu an öyle klişe duruyorduk ki. İttirmeye çalıştığımda , ki sadece çalıştım , geriye gitmemiş ve daha çok öpmüştü.

Ayrıldığında ise uyku bastırmıştı ve olduğum yerde sızmak üzereydim.

"Tanrı aşkına , rapperler bile bu kadar çok konuşmuyor YeonSu." dedi ve ellerini etrafımdan çekip örtümü düzeltti.

"Gerçekten senden nefret ediyorum Suga." dediğimde bana döndü ve söylendi.
"Benden nefret etmen sana karşı duygularımı değiştirmez." dediğinde yüzüm ısınmıştı.
Sıcak mıydı burası ?
Ölüyor muydum ?

Örtüyü kafama kadar çekip , içimde boğuk nefesler aldım.
Ah Tanrım... Neden böyle garip hissediyordum ?

"Bir şey olursa üst kata çıkarsın. İyi geceler." deyip giden Suga'nın adımlarının sesi azaldığında örtüden başımı çıkardım.

Kalbim çok dengesiz atıyordu.
Bu ritim rahatsız ediciydi.
Sanırım sebebini biliyordum
Suga.
Gerçek adıyla Min Yoongi.
Kalbimin düzenini bozmakta başarılıydınız.
Kesinlikle ödül almalısınız.

youtube || min yoongiWhere stories live. Discover now