~Χαρακτήρες~

13.7K 511 32
                                    

Κλειώ:Ενα δυναμικό πανέμορφο κορίτσι με καστανα μαλλια και γκριζομπλε ματια.Εχασε τον πατέρα της πολυ μικρή και αυτο αποτελεί και μια αδυναμία της.Ζει μαζί με την μητερα της σε ενα διοροφο σπίτι. Πάει δεύτερα λυκείου και εχει τρείς κολλητές την Νατασσα την Λυδια και την Νεφέλη .Γνωρίστηκαν στο δημοτικό και από τότε ειναι αχώριστες.Της αρεσει η μουσική και παει καθε μερα γυμναστήριο.

Αχιλλέας: Γνωστός player και αλλαζει τα κορίτσια σαν τα πουκαμισα.Τι τον οδήγησε σε αυτη την θέση? Ηθελε να βρεθεί εκει ;Η τον έκανε το παρελθον του;Ενας ομορφος καστανομαλλης με επίσης καστανα μάτια, πανύψηλος 1.90 . Δεν τον ενδιαφέρει αν πληγώνει τον κόσμο γύρω του.Το μόνο που τον νοιάζει είναι ο εαυτος του.Η μήπως αυτο θέλει να δείχνει; Μηπως στην πραγματικότητα εχει πληγωθεί τοσο πολύ που αναγκαστηκε να κλειστει τοσο πολύ στον εαυτό του και θα χρειαστεί μεγαλη προσπάθεια για να ανοιχτει;

Νατασσα:Μια πολυ γλυκιά κοπέλα.Απο τους πιο χαρούμενους ανθρώπους.Της αρεσει να ζωγραφιζει ,εχει πολυ καλλιτεχνικο χερι αλλα δεν το παραδεχεται.Εχει όμως ενα σκοτεινο παρελθόν το οποίο οι φιλες της δεν γνωρίζουν.Τι παρελθον ειναι αυτο;Θα την εμποδίσει στην ζωη της ή θα το ξεπερασει;Μια καταξανθη κοπελιτσα με γαλανά μάτια και ύψος 1.75 .Κανει μπαλέτο απο τα 7 της και αυτό την εχει βοηθήσει στο να ειναι ενας ήρεμος άνθρωπος.

Λύδια:Ενας χαρακτηρας συνδιασμενος με δυναμισμό αλλα επίσης και ευαισθησία. Πληγώνεται πολύ εύκολα αλλα δεν το δειχνει.Δεν θελει να την βλέπει ο κόσμος στεναχωρημένη.Ειναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη απο την δεύτερα γυμνασίου αλλα ντρέπεται να του το πει και αυτο την οδηγεί σε περισσότερο πόνο καθως τον βλέπει να πηγαινει με την μια και με την αλλη.Καστανομαλλα ,με καστανα ματια ενας συνδυασμος οχι τοσο εκπληκτικός η συγκεκριμένη ομως σε εντυπωσιαζει.Ειναι 1.70 και ασχολείται με το tae kwon do  εδω και 4 χρόνια.

Νεφέλη:Ευαίσθητη σαν γυαλί.Αυτό ειναι και αυτο δείχνει για αυτο και εχει πληγωθεί πολυ απο τους γυρω της.Αυτο ομως δεν την πτοει γιατι καθε φορα εχει διπλα της τις κολλητες της οι οποίες την βοηθαν να ξεπερασει το προβλήματα της.Καστανοξαθνη με γκρι ματια γυρω στο 1.67 δεν εχει καποια ασχολία αλλα της αρεσει να διαβαζει βιβλια για αυτο και έχει παρα πολλα στο δωματιο της.Ειναι ερωτευμένη με τον Σταύρο αλλα δεν το παραδεχεται σε κανέναν ουτε στον ιδιο της τον εαυτό.

°Helping the player° Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα