~Κεφαλαιο 42~

3.4K 192 16
                                    

Εγώ η Νατάσσα και η Νεφέλη είχαμε μείνει και κοιτούσαμε την Λυδία με ανοιχτό το στόμα . Νομίζω πως και οι τρεις μας είχαμε την ίδια ερώτηση στο μυαλό μας. "Ποιος ήταν αυτός"

(Μαρ.)-Πριν νευριασετε και αρχίσετε να φωνάζετε όλες στην Λυδία επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω το λόγο που δεν γνωρίζετε για την σχέση μας τόσο καιρό.

Εγώ και η Νατάσσα του κάναμε νόημα να συνεχίσει. Το καλό που τους θέλω να έχουν μια πολύ καλή και λογική εξήγηση αλλιώς θα γίνει ένας μικρός χαμουλης εδώ μέσα . Όχι ότι δεν γίνεται ήδη... Αλλα σουσ ... Διαφορετικός χαμός ...

(Μαρ.)-Λοιπον... Εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου κλαμπ στο οποίο βρίσκεστε και κάποιων ακόμα είτε εντός είτε εκτός πόλης δεν μας ενδιαφέρει και πολύ ο αριθμός. Η ζωή μου είναι ως ένα βαθμό επικίνδυνη . Βλέπετε υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ιδιοκτητών και ο καθένας δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος . Η νυχτερινή ζωή κρύβει πολλούς κινδύνους και δημιουργεί πολλούς εχθρούς . Έχω πολλούς εχθρούς. Πολλοί θα ήθελαν να ήταν στην θέση μου και κάνουν τα πάντα για να την κλέψουν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να μαθευτεί ότι έχω σχέση με την Λυδία διότι ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει για να με λυγίσει. Και η Λυδία είναι η μεγαλύτερη μου αδυναμία . Εγώ ο ίδιος την πίεζα να μην σας το πει , η ίδια ήθελε πολύ να μοιραστεί την χαρά της μαζί σας , αλλά εγώ ήμουν αυτός που την απέτρεπε από το να το κάνει.

Εγώ μαζί με τα κορίτσια μείναμε να κοιτάζουμε με ανοιχτό το στόμα τον τρόπο με τον οποίο μας περιέγραψε ο Μάριος την κατάσταση . Δεν φαινόταν και τόσο άνθρωπος της νύχτας. Το αντίθετο μάλιστα, ο τρόπος που μιλούσε ανήκε σε άνθρωπο υψηλής κοινωνικής τάξης και το στυλ του υποδείκνυε ακριβώς το ίδιο. Αυτά που είπε ακουγόταν τελείως φυσιολογικά και είχε πολύ μεγάλο δίκιο που ήθελε να προστατέψει την Λυδία .

-Δεν ξέρω γιατί φοβάσαι για εμάς όμως. Εάν η Λυδία μας εξηγούσε από την αρχή δεν θα λέγαμε τίποτα σε κανέναν.

(Νεφ.)-Συμφωνω με την Κλειώ. Δεν θέλουμε το κακό σας πόσο μάλλον το κακό της παιδικής μας φίλης .

(Μαρ.)-Το θέμα δεν είναι ότι θα λέγατε σε κάποιον για την σχέση μας επίτηδες. Το θέμα ήταν μήπως σας ξέφευγε σε άτομο που δεν πρεπει , σε άτομο που θα ανήκε στην "οικογένεια" κάποιου εχθρού μου.

-Ετσι όπως το θέτεις δεν μπορώ να διαφωνήσω .

(Νατ.)-Ωραια λοιπόν. Μάριε με λένε Νατάσσα χάρηκα για την γνωριμία.

°Helping the player° Where stories live. Discover now