~Κεφάλαιο 49~

3.5K 181 14
                                    

Άνοιξα τα μάτια μου και οι ακτινες του ηλιου χτύπησαν το προσ....Οχι οχι οχι δεν ξύπνησα καθολου ετσι... Αντιθέτως... Εκεί που κοιμόμουν ένιωσα το κρεβάτι να κουνιέται και τρομαγμένη ανοιξα τα μάτια μου για να αντικρύσω εναν Αχιλλέα να χοροπηδάει πάνω στο κρεβάτι.

<<ΜΩΡΟΟΟΟ ΜΟΥΥΥΥ ΞΥΠΝΑΑΑ>>Φώναξε μα δεν ειχε προσέξει ότι ειχα ήδη ξυπνήσει και τον κοιτούσα να φέρετε σαν ενα μικρο παιδάκι εφόσον χοροπηδουσε έχοντας την πλάτη του γυρισμένη προς το μέρος μου. ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΑΡ...

<<Καλά τόση ώρα εισαι ξύπνια και δεν μου το λες ... Μου βγήκε η ψυχη να χοροπηδαω >>Είπε και τον κοίταξα γελώντας.

<<Να επέλεγες διαφορετικό τρόπο αφύπνισης μωρο μου>>. Ηρθε και ξαπλωσε δίπλα μου και γυρισα και γω στα πλάγια το σωμα μου για να τον βλεπω καλύτερα.

<<Τι έχει το πρόγραμμα σήμερα;>>Τον ρώτησα και έμεινε σιωπηλός λίγα δευτερόλεπτα .

<<Λοιπόν, μπορούμε να ξεκινήσουμε με παραλία, να παμε να κάτσουμε κανένα τρίωρο και να γυρίσουμε να κανουμε μπανιο και να παμε βόλτα και μετα για φαγητό>>.

<<Ακούγεται ωραιο πρόγραμμα , παλι καλα που η παραλια ειναι πεντε λεπτά απο το ξενοδοχείο και δεν χρειάζεται να περπατήσουμε πολυ γιατί νιώθω πτώμα απο εχτές>>.Γέλασε σιγανά και με πλησίασε ενώνοντας τα χείλη μας.

<<Δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός οτι δε συνέβαλα σε αυτοο>>Με κοίταξε έχοντας ενα πονηρό χαμόγελο χαραγμένο πάνω στο πρόσωπο του.

<<Δεν πειράζει μωρό μου έχουμε μέρες ακόμα>>Απομακρυνθηκα απο κοντα του και σηκωθηκα απο το κρεβατι για να ετοιμαστω. Ενιωθα το βλεμμα του να παρατηρει το σωμα μου και ετσι μπηκα γρηγορα στο μπανιο εφοσον ηθελα τοσο πολυ να παω στην παραλια . Επλυνα το προσωπο μου και φορεσα το μαγιο μου , χτενισα τα μαλλια μου και αρχισα να τα πλεκω σε δυο πλεξουδες.

<<Αντε ρε μωρο μου δεκα ωρες εκει μέσα μας περιμενουν τα παιδια!>>Ανοιξα την πορτα και βγηκα εξω . Ο Αχιλλεας με περιμενε καθισμενος στην ακρη του κρεβατιου μας.

<<Μισοο φοραω μαγιο και ειμαι ετοιμη . Αν θελεις μπορεις να κατεβεις κατω με τα παιδια ,δεν θα αργησω.>>Σηκωσε το βλέμμα του από το πατωμα και με κοιταξε με ένα πονηρο χαμογελο χαραγμενο στο προσωπο του.

<<Πιστευεις ότι θα χασω τετοιο θεαμα;Ας περιμενουν .>>Τον πλησιασα και τον πηρα αγκαλια.

°Helping the player° Where stories live. Discover now