~Κεφαλαιο 15~

5.7K 407 13
                                    

Η ώρα έχει πάει πέντε το ξημέρωμα και ο Αχιλλέας δεν έχει γυρίσει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σε λίγες ώρες έχουμε σχολείο και αυτός ακόμα δεν έχει επιστρέψει. Μήπως έπαθε κατι;Πφφφ θα τον παρω τηλέφωνο.Περίμενα μερικά δευτερόλεπτα και το σήκωσε. Αμέσως άκουσα βογκητα.

(Αχιλ.)-Ελα Κλειώ

Ακουγοταν λαχανιασμενος και τα βογκητα δεν σταματαγαν.

-Ελα Αχιλλέα. Που είσαι;

(Αχιλ.)-Εχω μια δουλειά.Εγίνε κάτι ;

(?)-Αχχχχχχ Αχιλλεααααα τελειωνωωωω

(Αχιλ.)-Κλειώ σε κλείνω θα τα πουμε μετά.

Και μου το έκλεισε στα μουτρα.Χριστέ μου τον πετυχα την ώρα που.....Τι μαλακας γαμωτο .Την μια έρχετε με φιλάει και την άλλη παει και....Κάνει ότι κάνει τελος πάντων με την άλλη.
Σηκωθηκα νευριασμένη απο τον καναπέ και περπατησα προς το δωμάτιο μου.Να πάει να χεστει εγώ θα κοιμηθώ και ας κάνει οτι θέλει.Επεσα στο κρεβάτι και εκλεισα τα μάτια μου.Καθώς όμως προσπαθούσα να κοιμηθώ, έφερνα συνέχεια στο μυαλο μου την στιγμή που φιληθηκαμε.Ηταν τόσο υπεροχη αυτη η στιγμή. Και μετά ολα καταστράφηκαν. Για ποιό λόγο το έκανε αυτο;Γιατί με φίλησε και μετα πηγε και...Χωρίς να το καταλάβω δάκρυα άρχισαν να τρέχουν απο τα μάτια μου.Δεν τα σταμάτησα. Τα άφησα να κυλάνε.Μόλις όμως άκουσα την πόρτα να ανοίγει κατευθείαν σκουπισα τα μάτια μου εκλεισα το πορτατίφ και χωθηκα κατω απο τα παπλώματα.Δεν ήθελα να δεί οτι εκλαιγα θα άρχιζε τις ερωτήσεις και δεν υπάρχει κάποια ικανοποιητική απάντηση να του δώσω για αυτό και έκανα ότι κοιμάμαι.

Αχιλλέας p.o.v.

Μόλις μπήκα στο σπίτι όλα τα φώτα ηταν σβηστα.Κοίταξα στο σαλόνι μήπως ήταν αλλα  το δωμάτιο ηταν άδειο για αυτό και κατευθηνθηκα προς το υπνοδωμάτιο της.Και εκει την βρήκα ξαπλωμένη, σκεπασμένη ολόκληρη.Πλησιασα στο κρεβάτι και ξαπλωσα δίπλα της και ξεσκεπασα το κεφάλι της για να μπορεί να πάρει ανάσα και τότε πρόσεξα ότι τα μάτια της ήταν πρισμενα.Εκλαιγε;Ποιος την εκανε να κλαίει θα τον γαμησω.

Ηταν που δεν είσαι ερωτευμενος μαζι της.

Πας καλα;Ερωτευμενος μαζι της;Α καλααα.

Τι α καλα μωρε.Τι σε νοιαζει ποιος την έκανε να κλαίει την εχεις τιποτα;

Ναι.....Φίλη.... Και μόνο.... Φίλη... Και τους φιλους τους προστατευουμε.

Καλα καλα ναι.Εισαι ερωτευμενος μαζι της παραδεξου του.

Ω παψε πια ειπα και πεταχτηκα νευριασμενος απο το κρεβάτι κάνοντας το να τρανταχτει.

Κινηθηκα προς την πόρτα και άκουσα την φωνή της.

(Κλειω)-Ποιος είναι εκει;

-Εγώ.

Της απαντησα ψυχρά. Σαν πολύ λουλου έχω γίνει τώρα τελευταία ώρα να φέρουμε τον παλιό Αχιλλέα πίσω.

(Κλειω)-Αα...Γυρισες...Ηθελες κάτι;

-Οχι....Νύχτα.

Βασικά σαν πολυ νωρίς δεν παω για ύπνο. Χμ 6:26 θα μπορούσα να δω ταινία, να παω για υπνο ή να παρωωω εκείνη την Λίλα απο το κλαμπακι προχτες να βρεθούμε. Χμμμ το τρίτο.

Πήρα το τηλεφωνο και ανοιξα τις επαφές.

.Αγγελικη.
.Αγγελίνα.
.Αγγελικα.
.Αλεξία.
.Αλίκη.
.Ανδρομεδα.  Χριστέ μου ονομαα.
.Αννα.
.Αριστέα.

Υπάρχουν τόσα πολλα ονόματα σε αυτο το τηλέφωνο και επειδή βαριεμαι να κάτσω να ψαξω μέχρι το Λ πήγα κατευθείαν στην αναζήτηση και πατησα το ονομα της.

.Λίλα φωνακλου.
.Λίλα Π.Π.Μ.(Προσόντα πάνω μέρος)
.Λίλα Π.Κ.Μ.(Προσόντα κάτω μέρος)

Επομενο ηταν το ονομα που εψαχνα.

.Λίλα Π.Π.(Προσόντα παντού).

Καλεσα το νούμερο της καθως εβγαινα από το διαμέρισμα και έμπαινα στο ασανσέρ.

(Λιλα)-Ναιιι.

Ειπε ναζιαρικα.Ωραιαα έχει ορεξουλεςςς.

-Ελα μωρακι ο Αχιλλέας είμαι.

(Λιλα)-Αχχ έλα Αχιλλέα.

-Μωρακιι είσαι για εναν γύρο;

-Μμμ ναιι σε περιμένω απο το σπίτι.

Εκλεισα την κλήση και μπήκα στο αυτοκίνητο μου.Και τώρα ήρθε η ώρα για τον παλιό καλό Αχιλλέα .Μόλις έφτασα στο σπίτι της προσεξα ότι είχε αρχίσει να ανατέλλει ο ήλιος.
Πσσσ και ρομαντζουρα.Χτυπησα το κουδούνι και όταν η πόρτα άνοιξε στο εσωτερικό του σπιτιού βρισκόταν μια Λίλα που το μόνο που φόραγε ηταν μια διαφανή ρόμπα.

(Λιλα)-Γειά σου Αχιλλουκοοοοο.

-Θεε μου με αναβειςς.Πάμε επανωω.

(Λίλα)-Μμμ

Πήδηξε επάνω μου και την ανεβασα στο δωμάτιο της χαριζοντας της ενα βράδυ που δεν θα ξεχάσει ποτε.

[..]

Κλειω p.o.v.

Το ξυπνητήρι μου χτύπησε και με ξύπνησε απο τον λήθαργο που είχα πέσει. Σηκωθηκα απο το κρεβάτι μου και περπατησα προς την κουζίνα.Χθες το βράδυ μόλις βγήκε απο το δωμάτιο μου άκουσα την εξώπορτα να ανοίγει και να κλείνει και αυτο σημαίνει οτι δεν πέρασε την νύχτα εδώ. Αυτό σημαίνει οτι είμαι μόνη μου και πρέπει να παω και ατο σχολείο μονη μου.Τι ωραία. Δεν ξέρω καν προς τα που να παω.Πφφφ θα παρω ταξί.Καλεσα λοιπόν και μου είπαν οτι ενα ταξί θα έφτανε σε περίπου 20 λεπτά. Ευτυχώς γιατί δεν εχω ετοιμαστεί ακόμα.Ανοιξα το ψυγείο και έβγαλα το γάλα,πήρα τα δημητριακά απο το ντουλάπι και τα εριξα και τα δύο σε ενα μπολ.Πήρα ενα κουτάλι και μαζί με το μπολ περπατησα προς το δωμάτιο μου .Αν κάτσω να φαω και μετα να ετοιμαστω θα μου πάρει πολλη ώρα. Ακουμπησα το μπολ στο κομοδινο και πήγα στην ντουλάπα. Χμμμ σήμερα εχουμε γυμναστική άρα θα βάλω κάτι άνετο. Θα βάλω ενα κολαν και για την ακρίβεια ενα μαύρο adidas που εχω με λίγο πορτοκαλί στο πλαι και την επίσης μαυρη σαν την νύχτα στα βουνά κοντομανικη μπλούζα μου.Σαν να ειμαι χήρα εχω ντυθει αλλα τι να κάνουμε αγαπάω το μαύρο.Φορεσα τα ρούχα μου καθώς ταυτόχρονα ετρωγα τα δημητριακά μου.Χμμμ ποιά αθλητικά να βάλω. Τώρα θα νομίζετε οτι εχω 858391 ζευγάρια αθλητικά but nope.Τρία έχω.Και επειδή σήμερα φορεσα μαύρα ας μην χαλασω το στυλακι.Θα φορέσω τα επίσης μαύρα αθλητικά μου.Ντυθηκα στολιστικα και μολις με ειδοποίησαν ότι το ταξί μου ήρθε κατεβηκα κάτω.

-Καλημεραα.

(Ταξ)-Καλημερα σας...Που θα θελατε να σας παω.

-Στο 7ο Λύκειο.

Η διαδρομή ήταν γρήγορη πιστεύω με τα πόδια κανα 10 λεπτό θα χρειαστω.

-Σας ευχαριστώ πολυ.Πόσο κάνει.

(Ταξ)-5:30 ευρώ.

-Ορίστε.

Μπήκα στο σχολείο και βαδισα πρός την τάξη μου οπου με περίμεναν τα κορίτσια.

(Λυδ.)-Που είσαι εσυ ρε?;

-Εδώ μωρέ.

(Νατ.)-Εχουμε να σε δούμε απο το πάρτυ.

(Νεφ.)-Στο οποίο εξαφανίστηκες χωρίς να μας πεις τίποτα.

(Λυδ.)-Για αυτο μίλα. Που ήσουν;

(Νεφ.)-Με ποιον ήσουν;

(Νατ.)-Και τι κάνατε;

-Κορίτσια μια μια οι ερωτήσεις με ζαλισατε.Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να σας πω εδώ θα έρθετε μετά απο το σπίτι του Αχιλλεα.Δεν θέλω σχόλια σε αυτό ακόμα, οτι θέλετε μετα.Και θα μου κάνετε οτι ερωτήσεις θέλετε. Ενταξει;

Ναιι απάντησαν και οι τρεις μαζι.Το κουδούνι χτύπησε και έτσι κατεβηκαμε για προσευχή. Πρώτη ώρα έχουμε Φυσική παιδείας. Τι ωραία αρχή.Μετά απο τρείς πολυ βαρετες ώρες μαθήματος τώρα έχουμε διάλειμμα για αυτό και κάθομαι σε ενα παγκάκι στην αυλή. Είμαι μόνη μου διότι τα κορίτσια τα ήθελε η Πετρογιαννη για μια εργασία.Το βλέμμα μου έπεσε στην είσοδο. Και συγκεκριμένα πάνω του.Μόλις τώρα ερχόταν. Μα καλα που στο καλο ηταν μέχρι τώρα. Με το που μπήκε πήγε κατευθείαν στην παρέα του.Ούτε που με κοίταξε. Αλλα ποιός χεστηκε.

(Αγγ.)-Μπουυυ.

-Ααα...Ρε Αγγελεεεε.

(Αγγ.)-Αχαχχα τρομαξεςς;

-Οχι βρε...Ιδέα σου.

(Αγγ.)-Τι κάνεις εδω μόνη;

-Σκέφτομαι.

(Αγγ.)-Σε διεκοψα;

-Λίγο.

(Αγγ.)-Αα σορρυ δεν ξανα μιλαω μεχρι να τελειώσεις.

Πως γίνεται αυτος ο άνθρωπος να  υπάρχει πιθανότητα να μου κανει κακο.Είναι τόσο καλός. Τοσο ευγενικός.Ενιωσα τα χέρια κάποιου στην μέση μου και αμέσως μετά βρέθηκα στην αγκαλιά του Αγγελου.

(Αγγ.)-Τώρα πολύ καλύτερα.

Μειναμε λίγα λεπτά έτσι. Το μάτι μου εντόπισε τον Αχιλλέα που μας κοιτούσε θυμωμένος. Καπνοί ήταν έτοιμοι να βγούνε απο τα αυτιά του.Χμμμ γιατί άραγε.

Το κουδούνι χτύπησε και αμεσως με αφησε απο την αγκαλιά του.

(Αγγ.)-Τι έχεις τώρα μικρη;

-Γυμναστικηηη....Εσυ;

-Μαθηματικά κατεύθηνση.

-Ωωωω καλό κουράγιο.

(Αγγ.)-Να εισαι καλά.

Σηκωθηκα απο το παγκάκι μόλις έφυγε και πήγα στο μέρος που μας έχει πει ο γυμναστής μας να μαζευομαστε.Ηταν όλοι εκεί. Και τα κορίτσια.

(Λυδ.)-Χευ.

-Γειαα.

(Νεφ.)-Τι λέτε να μας βάλει σήμερα; 

(Νατ.)-Τρέξιμο σίγουρα.Πάντα βάζει.

(Λυδ.)-Εχει δίκιο.

(Γυμν)-Καλημέρα . Τρέξιμο 5 γύρους και μετά οτι θέλετε.

(Λυδ.)-Ακουσα καλα;Ειπε οτι θελουμε;

-Ναι το είπε.

(Νατ.)-Γεςςςςς.

Αρχίσαμε να τρεχουμε.Ολοι ξεκινάνε να τρέχουν γρήγορα και καταλήγουν στον 3ο γύρο να πέφτουν κάτω. Εγω ξεκιναω χαλαρά για αυτό και μένω τελευταία. Εκει που ετρεχα με πλησιάζει ο Μάνος.

(Μανος)-Αυτό ειναι απο τον Αχιλλέα.

Και έφυγε τρέχοντας. Απο τον Αχιλλέα; Κοίταξα δεξιά αριστερά. Μα δεν ήταν κανένας.Ανοιξα το χαρτάκι για να διαβάσω τι γράφει μεσα.

                                                                     ~Σε πέντε στις τουαλέτες ~





°Helping the player° Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang